Παίκτης του League Of Legends φτάνει τα 300 level

1 έτος πριν.

AI και Twisted Treeline.

Αφαιρώντας το όριο στα level του League Of Legends, η Riot Games ξεκίνησε έναν μικρό ανταγωνιστικό πάρε δώσε με τους παίκτες, ως προς το ποιος θα καταφέρει να πάρει την πρώτη θέση όσον αφορά το επίπεδό του.

Αυτός που όντως βρίσκεται εκεί αυτή τη στιγμή μετρά 300 level, έναν εντυπωσιακό και για πολλούς ουτοπικό αριθμό. Παίζοντας μόνο ενάντια σε AI στο Twisted Treeling και κρατώντας τα παιχνίδια μικρά (μέχρι 9 λεπτά), κατάφερε να φτάσει σε αυτό το επίπεδο. Φυσικά, είχε και μια μικρή βοήθεια από ένα in-game booster που αγόρασε με πραγματικά λεφτά. Όταν πάντως ερωτάται αν βαρέθηκε στην πορεία, παραδέχτηκε πως στην αρχή δεν ήτα ευχάριστο, αλλά στο τέλος συνήθισε να παίζει χωρίς flame και του άρεσε.

Ένας χρήστης του Reddit υπολόγισε ότι χρειάζεται 793.152 experience για να φτάσει κανείς από το level 30 στο 300. Συγκεκριμένα χρειάζονται 2,509 games ενάντια σε bots και 334 ώρες, χωρίς να μετράμε το queue και το loading screen. 

Ο Rioter, Ryan “Riot Cactopus” Rigney, επικοινώνησε με τον παίκτη και δήλωσε ότι θα καθυστερήσει λίγο να του δώσει τα rewards του, αφού φαίνεται πως και η ίδια δεν ήταν έτοιμη για κάτι τέτοιο. Μπορείτε πάντως και εσείς να το δοκιμάσετε, αν δηλαδή δεν σας πειράζει να σας φωνάζουν οι φίλοι σας «Nolifer Tasouli».

Πηγή: compete.kotaku.com

Comments

Scroll To Top