Οι Challenger παίκτες θα είναι ικανοί για duo queue από το Patch 8.1

1 έτος πριν.

Λιγότερος χρόνος να βρεθεί game.

Ένα από τα μεγαλύτερα παράπονα των παικτών του Challenger ήταν ότι δεν μπορούσαν να βρεθούν σε duo queue με τον φίλο τους στο ranked gameplay. Τέλος όμως αυτό το πρόβλημα από το patch 8.1, αυτή την εβδομάδα.

 
Ο κανόνας που απαγορεύει τους παίκτες του Challenger το duoing επιβλήθηκε το 2016 σε μια προσπάθεια της Riot να αυξήσει την ανταγωνιστικότητα στο υψηλότερο επίπεδο του παιχνιδιού. Ωστόσο, υπήρχαν δύο μεγάλα μειονεκτήματα στο σχέδιο αυτό.

Πρώτον, οι Master παίκτες θα μπορούσαν να εξακολουθούν να κάνουν queue ως duo και από τότε που μπορεί να βρεθούν ενάντια σε κάποιο challenger dup, η πλευρά με το duo θα είχε αυτομάτως πλεονέκτημα επικοινωνίας. 

Δεύτερον, και σημαντικότερο, το επίπεδο Challenger απαρτίζεται από μια μικρότερη ομάδα παικτών. Χωρίς το duo queue, αυτοί οι παίκτες μπορούν να περιμένουν από 30 λεπτά μέχρι μια ώρα πριν βρουν παιχνίδι, και μόλις βρουν, βρίσκονται αντιμέτωποι με την ίδια ομάδα ξανά και ξανά, επειδή είναι οι μόνοι άνθρωποι που μπορεί να βρει το σύστημα για να τους ταιριάξει.
 

Ελπίζουμε ότι αυτό το feature θα φέρει σημαντικές αλλαγές τόσο στον χρόνο όσο και στο επίπεδο των παιχνιδιών που θα παρακολουθούμε στα υψηλά επίπεδα.

Πηγή: dotesports.com

Comments

Scroll To Top