Το Lunar Revel Summoner Rift στον PBE server

1 έτος πριν.

Το Summoner’s Rift θα μοιάζει αρκετά διαφορετικό σε λίγες βδομάδες λόγω του Lunar Revel event.  Το νέο map και το περιεχόμενο του είναι αυτή τη στιγμή διαθέσιμα στον PBE server του LoL, όπου οι παίκτες μπορούν να τα δοκιμάσουν πριν ακόμη βγει στην official κυκλοφορία. Δύο τεράστια αγάλματα του Lunar Revel Nasus και του Warwick έχουν τοποθετηθεί στις δύο άκρες του χάρτη. Επίσης υπάρχουν μεγάλα πέτρινα logos από Lunar ...

Το Summoner’s Rift θα μοιάζει αρκετά διαφορετικό σε λίγες βδομάδες λόγω του Lunar Revel event. 

Το νέο map και το περιεχόμενο του είναι αυτή τη στιγμή διαθέσιμα στον PBE server του LoL, όπου οι παίκτες μπορούν να τα δοκιμάσουν πριν ακόμη βγει στην official κυκλοφορία.

Δύο τεράστια αγάλματα του Lunar Revel Nasus και του Warwick έχουν τοποθετηθεί στις δύο άκρες του χάρτη. Επίσης υπάρχουν μεγάλα πέτρινα logos από Lunar Revel ήρωες σε κάθε lane. Ακόμη και ο Baron Nashor έχει μπει στο πνεύμα του event, αλλάζοντας τα χρώματα του σε κόκκινο και χρυσό και με την παρουσία του να φέρνει περισσότερο σε δράκο.

Αν εξαιρέσουμε αυτά, το Summoner’s Rift δείχνει όπως το είχαμε συνηθίσει. Τα Jungle creeps και οι δράκοι παραμένουν με το χρώμα και τη μορφή που είχαν και ο χάρτης είναι ακόμη καλυμμένος από πράσινα και μπλε δάση που οι παίκτες είχαν συνηθίσει. 

Εκτός από το map, οι fans του Nasus, του Warwick και της Lux θα έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν ολοκαίνουρια Lunar Revel skins όταν το Patch 8.2 βγει live. Οι χρήστες θα μπορούν να αγοράσουν και χρώματα για τα συγκεκριμένα skins και ακόμη ένα σορό από Summoner Icons, Emotes και μερικά νέα wards. 

Πηγή: dotesports.com

Comments

Scroll To Top