Επιστρέφει το Choose Your Champion

1 έτος πριν.

Θα κάνετε τη σωστή επιλογή;

Καιρός να αποδείξουμε ο καθένας πόσο καλά μπορούμε να προβλέψουμε τον μεγάλο νικητή! Ο θεσμός του «Choose Your Champion» αποτελεί πλέον αναπόσπαστο κομμάτι του κάθε HCT με εκατομμύρια fans της σκηνής να μαντεύουν το ποιος θα βρεθεί στην κορυφή.

Φυσικά όμως δεν είναι τόσο απλό. Για να κάνουμε τη σωστή επιλογή πρέπει να έχουμε υπ’ όψιν μας την πορεία των παιχτών τις τελευταίες εβδομάδες και με το νέο expansion να μετρά με το ζόρι ένα μήνα στο game τα πράγματα είναι δύσκολα.

Στην ερώτηση «τί ψηφίζουμε;» κανείς δεν μπορεί να απαντήσει με σιγουριά και πολλοί streamers και άτομα της σκηνής έχουν διαφορετική άποψη. Στην τελική, και μόνο με την ψήφο σας παίρνετε σίγουρα ένα πακέτο οπότε δεν υπάρχει λόγος να μην αφιερώσετε λίγα δευτερόλεπτα στην αντίστοιχη σελίδα.

Όσο ο Champion μας προχωράει στην διοργάνωση κερδίζουμε όλο και περισσότερα packs και αν καταφέρει να βρεθεί στον τελικό, η Blizzard μας χαρίζει συνολικά τέσσερα. Συνεπώς, σκεφτείτε το καλά, συμβουλευτείτε άλλους αν δεν είστε σίγουροι και… Καλά αποτελέσματα! Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι στο CowboyTV για περισσότερα νέα!

Πηγή: dotesports.com

Comments

Scroll To Top