Πολλά τα λεφτά για το invitational τουρνουά στο IEM Katowice

1 έτος πριν.

Και πολλά μεγάλα ονόματα στο νησί!

Το πρώτο, μεγάλης κλίμακας, LAN τουρνουά για το PUBG το 2018 είναι στη γωνία και περιμένει, αφού η ESL και η ΙΕΜ ανακοίνωσαν το $50.000 PUBG Invitational στο IEM Katowice. 

16 ομάδες θα πάρουν μέρος στο συγκεκριμένο event, στις 24 και 25 Φεβρουαρίου στην Katowice της Πολωνίας. 9 από τις 16 ομάδες θα είναι εκεί από invite, με 3 ομάδες από NA,EU και Ασία αντίστοιχα. Οι τελευταίες 7 ομάδες θα αναμετρηθούν στα προκριματικά, με τρεις ομάδες από EU και NA και μία από Νότια Αμερική να τα καταφέρνουν.

«Το IEM World Championship Katowice 2017 ήταν το μεγαλύτερο esports event στην ιστορία, και με το ντεμπούτο του PUBG στο IEM Oakland, θέλουμε να το ξανακάνουμε φέτος ως ένα περίφημο IEM event,» αναφέρει ο Michal Blicharz, ESL’s VP του Pro Gaming. «Ο ερχομός του PUBG στην ατζέντα των αγώνων, έφερε μεγάλο ενθουσιασμό στο κοινό και είμαστε σίγουροι ότι θα είναι μια μεγάλη προσθήκη για το event.»

Αυτό θα είναι το τρίτο PUBG event από την ESL, με το πρώτο να ήταν το gamescom Invitational τον περασμένο Αύγουστο. Αφού οι διοργανωτές είδαν την επιτυχία του PUBG στο IEM του Oakland, και μετά την μεγάλη ζήτηση του κοινού γιαυτό, το game θα επιστρέψει στην competitive σκηνή.

Τα δύο προηγούμενα event είχαν 20 ομάδες να αναμετρούνται σε Squads, αλλά το συγκεκριμένο θα έχει μόνο 16, το οποίο θα το κάνει πιο εύκολο στο spectate και ελπίζουμε να προσφέρει θέαμα και ποιότητα επίσης. 

 

Τα online προκριματικά του IEM Katowice θα ξεκινήσουν στις 20 και 21 Ιανουαρίου, με 512 ομάδες να διασταυρώνουν τα ξίφη τους για 7 εναπομείναντες θέσεις. Καμία από τις ομάδες που πήραν invite θέση δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα αλλά νέα θα έχουμε λογικά τις επόμενες εβδομάδες.  

 

Πηγή: dotesports.com

Comments

Scroll To Top