Έσπασε το φράγμα των 2 εκατομμυρίων ταυτόχρονων χρηστών το Fortnite

1 έτος πριν.

Ένα μεγάλο map update έρχεται αυτή την εβδομάδα, αλλά η Epic Games δε φαίνεται να θέλει να προσθέσει ακόμα κάποιο καινούριο map.

Το PUBG είναι ο μεγάλος κυρίαρχος της battle royale μάχης, αλλά το Fortnite κάνει και αυτό μεγάλα βήματα προς την κορυφή σιγά σιγά. Η Epic Games ανακοίνωσε ότι το παιχνίδι πλέον μετρά 40 εκατομμύρια παίκτες, και το peak στους ταυτόχρονους online users έσπασε το σημάδι των 2 εκατομμυρίων. 

Δεν είναι πολύ εύκολο στο να κρατήσει κάποιος νούμερα για το Fortnite καθώς δεν είναι στο steam όπως τα περισσότερα παιχνίδια, και έτσι το να πεις κάποιους αριθμούς όποτε εσύ θες παρουσιάζει κάποια δυσκολία. Επίσης υπάρχουν κάποιες διαφορές μεταξύ των δύο games (PUBG, Fortnite) που και αυτό δυσκολεύει τη σύγκριση μεταξύ τους. Αρχικά η Epic Games δεν κάνει γνωστό πως βγαίνουν αυτοί οι αριθμοί αν παίρνοντας υπόψιν και τα δύο Modes του παιχνιδιού. Επίσης το PUBG δεν είναι διαθέσιμο στο PS4 και το Fortnite είναι δωρεάν, που και αυτές οι δύο παράμετροι είναι σημαντικοί.

Ακόμη και έτσι όμως δεν είναι μια μάχη μεταξύ δύο αυτοκινήτων, και το συγκεκριμένο κατόρθωμα της Epic Games είναι μεγάλο, για παιχνίδι που κυκλοφορεί μόλις 4 μήνες.  

Ας ελπίσουμε ότι η εταιρεία θα συνεχίσει να κάνει την πολύ καλή δουλειά που κάνει μέχρι τώρα και να συνεχίσει να προσφέρει αυτά που προσφέρει και παραπάνω ακόμη. Το καινούριο map είναι κάτι μεγάλο που έρχεται, και αυτό είναι καλό διότι σε αυτό το map θα παίζουμε για κάμποσο καιρό ακόμη λογικά. Όταν ο designer Sidney Rauchberger ρωτήθηκε για ενδεχόμενο νέο map απάντησε : «Δεν έχουμε κάποιο σταθερό πλάνο για αυτό ακόμα, αλλά είμαστε προφανώς ανοιχτοί σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.» 

Πηγή: www.pcgamer.com

Comments

Scroll To Top