[Φήμη] Αποκαλύφθηκε το επόμενο skin για τον Swain

1 έτος πριν.

Με μία νότα δράκων στο theme…

Το λαχείο φαίνεται να πέτυχε ένας από τους παίχτες του PBE. Καθώς κοίταζε το Shop παρατήρησε ένα entry για το Dragonslayer Xin Zhao…

Σε αυτό τον entry υπήρχαν τρία μεγάλα προβλήματα. Αρχικά, δεν υπήρχε αντίστοιχο image(που τυχαίνει, ειδικά σε αυτό τον server). Στη συνέχεια, γνώριζε ότι το skin βρισκόταν ήδη στη συλλογή του και τέλος… Ήταν καταγραμμένο για τον Swain (σύμφωνα με το tooltip).

Αμέσως κατάλαβε ότι κάτι συμβαίνει και έσπευσε στο μόνο λογικό μέρος για βοήθεια… Το Reddit. Εκεί, άρχισαν να δημιουργούνται διάφορες θεωρίες με μια από αυτές να θέλει την Riot να βγάζει επιτέλους το Dragonmaster Swain σε κυκλοφορία! Για όσους δεν γνωρίζουν είναι ένα από τα skins που το community ζητάει εδώ και χρόνια. Είναι γνωστό ότι η Riot συχνά ακούει suggestions του community (εκτός από το Star Guardian Urgot που πραγματικά δεν το καταλαβαίνω) και δεν αποκλείεται όντως να ισχύει! Την θεωρία φυσικά έρχεται να ενισχύσει το Dragon Theme του συγκεκριμένου skin (Dragonslayer Xin Zhao).

Φυσικά, τίποτα δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί από την εταιρεία. Είναι πιθανό όλα να ήταν ένα μικρό bug με απίστευτες συμπτώσεις που να οδήγησε όλους μας σε λανθασμένα συμπεράσματα. Στην περίπτωση που μάθουμε περισσότερα θα σας ενημερώσουμε εδώ στο CowboyTV, μείνετε συντονισμένοι!

Πηγή: dotesports.com

Comments

Scroll To Top