Η Riot θέλει τον Lucian viable σε δύο lanes

1 έτος πριν.

Πως σκοπεύει να το πετύχει.

Μια διαφορετική τακτική φαίνεται να ακολουθεί η Riot Games σχετικά με τον Lucian. Ο άλλοτε AD Carry και άλλοτε bot laner φαίνεται πως μπορεί να αντεπεξέλθει στις συνθήκες και των δύο positions και η Riot θέλει να τον ενισχύσει.

Από τη στιγμή που άρχισε το παιχνίδι, η Riot προσπαθούσε να κάνει τους παίχτες να δοκιμάσουν κάτι καινούργιο. Είτε υπό την μορφή άλλου build, είτε Champions σε διαφορετικά από τα συνηθισμένα lanes, αρέσκεται στο να βλέπει κάτι πρωτοποριακό. Αν έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί AD Champions έχουν «αχρείαστα» AP scaling abilities, αυτός ακριβώς είναι ο λόγος. O Lucian ήταν προϊόν μιας τέτοιας πρωτοπορίας. Αρχικά σαν AP (μεγάλες και ένδοξες εποχές) και πιο πρόσφατα σαν AD Carry-Caster περίπου (προσοχή στο περίπου) σαν τον Corki. 

Έτσι λοιπόν η εταιρεία αποφάσισε να τον κάνει λίγο πιο σταθερό στα δύο lanes και συγκεκριμένα κάνοντάς τον λιγότερο level dependant. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Riot Meddler, «θέλουμε το crit build του να είναι πιο rewarding». Λογικά θα δούμε ένα Shift στο damage των abilities με μεγαλύτερο scaling και ίσως λίγο λιγότερο base damage. Τα πρώτα changes θα περαστούν κάπου στο patch 8.3 και 8.4. 

Φυσικά όμως πρώτα πρέπει οι αλλαγές να περαστούν στο PBE και να teastαριστούν πριν αρχίσουμε να μιλάμε για το actual impact που μπορεί να έχουν. Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι στο CowboyTV για περισσότερα νέα!

Πηγή: dotesports.com

Comments

Scroll To Top