Καναδός στα δικαστήρια για τα λεγόμενά του στο Twitch chat

1 έτος πριν.

Spam, Hate speech… Δεν θέλει και πολύ!

Δύσκολα φαίνονται τα πράγματα για τον Brandan Apple, έναν 20χρονο άντρα που αρεσκόταν στο να spamάρει πάνω από 1,000 κανάλια με συνολικά 150,000 μηνύματα σχετικά με ρατσισμό, ομοφοβία και πολλά άλλα.

Κατηγορείται για «ιντερνετικό σκάνδαλο» (δεν μεταφράζεται καλά στα ελληνικά) και βρίσκεται αντιμέτωπος με 10 χρόνια φυλάκισης. Ο νεαρός οδηγήθηκε στα δικαστήρια ύστερα από πολλαπλά reports διαφόρων creators και των Καναδέζικων αρχών. 

Υποβιβάζει την πλατφόρμα μας και αποτελεί κομμάτι μιας οργανωμένης προσπάθειας του ChatSurge που σκοπεύει να «καταστρέψει» κάθε Twitch Chat.

-Twitch Representative 

Αν και στο Twitch τα πράγματα είναι λίγο πιο ελαστικά σε σχέση με άλλες πλατφόρμες, όταν έχουμε να κάνουμε με τέτοιου είδους επιθέσεις δεν υπάρχει ανέχεια. Αν παρατηρήσετε, σχεδόν όλα τα κανάλια προειδοποιούν τους θεατές για τέτοιου είδους μηνύματα. Όπως όλα δείχνουν όμως δεν απέτρεψαν τον Brandan.  Η πρώτη του εμφάνιση στα δικαστήρια θα γίνει μέσα στο Φλεβάρη όπου θα αποφασιστεί και η ποινή του. Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι στο CowboyTV για περισσότερα νέα!

Πηγή: www.pcgamesn.com

Comments

Scroll To Top