Έκτακτο hotfix για τον Nunu

1 έτος πριν.

Λίγο πριν φτάσει 56% win rate!

Δεν έχουν συμπληρωθεί ούτε 24 ώρες από τότε που μιλήσαμε για το πόσο δυνατός έγινε ο Nunu μετά τα buffs του στο patch 8.2 και η Riot ανακοίνωσε ένα έκτακτο hotfix για τον Champion λίγο πριν φτάσει το win rate του στο 56%!

Η εταιρεία πέρασε το εξής nerf.

Q – Consume

Το on-hit damageμειώνεται από 3/5/7/9/11 (+5 για κάθε 100 ability power) σε 1/2/3/4/5 (+5 για κάθε 100 ability power)

Σίγουρα τα πράγματα θα αρχίσουν να κυλούν λίγο πιο ομαλά. Ο Champion φυσικά παραμένει εξαιρετικά δυνατός αλλά η αλλαγή θα τον ηρεμήσει κάπως. Το win και play rate του θα συνεχίσει να είναι αρκετά μεγάλο και πιθανώς να χρειαστούν και μερικά άλλα tweaks για να επανέλθει σε κανονικά επίπεδα. Για την ώρα η Riot έπρεπε να βρει μια λύση πριν το patch 8.3 όπου ήδη γίνονται συζητήσεις για περαιτέρω αλλαγές.

Μπορεί να τα βρήκε αρκετά δύσκολα με τα νέα Runes και το νέο περιβάλλον του Rift αλλά έχει αρχίσει να εξελίσσεται σε βασιλιά του Jungle με λίγες μικρές αλλαγές. Αυτό έρχεται να δείξει πόσο πραγματικά λεπτές είναι οι ισορροπίες στο παιχνίδι και πως με ένα μικρό λάθος δημιουργούνται προβλήματα. Αξίζει όμως να αναγνωρίσουμε το πόσο γρήγορα αντέδρασε η εταιρεία αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά πόσο στενά παρακολουθεί το game και κάθε Champion ξεχωριστά. Μένει να δούμε τι άλλο μας ετοιμάζει για το patch 8.3 και ελπίζουμε τέτοια φαινόμενα να συμβαίνουν όλο και πιο σπάνια. Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι στο CowboyTV για περισσότερα νέα!

Πηγή: www.riftherald.com

Comments

Scroll To Top