Οριστικοποιήθηκαν οι έξι ομάδες από τα προκριματικά για το IEM Katowice

1 έτος πριν.

Μερικές γνωστές φάτσες θα βρίσκονται στην arena.

Μετά από δύο εξουθενωτικά Σαββατοκύριακα του online qualifier, έξι ομάδες πήραν τα εισιτήρια για το PUBG Invitational στο IEM Katowice τον επόμενο μήνα.

Στην Ευρωπαϊκή πλευρά των πραγμάτων οι, Team Kinguin, Airstation Mike, Και Avangar επέζησαν της μάχης και πήραν τη θέση τους στην Katowice.

Όσον αφορά την Αμερική, τα εύσημα και τις θέσεις πήραν μεγάλα ονόματα των Esports όπως, OpTic Gaming, Cloud9 και Noble Esports. Η νότια Αμερική έβγαλε και αυτή τη δική της ομάδα που ήταν οι Kaos Latin Gamers.

Όλα ξεκίνησαν το περασμένο Σαββατοκύριακο που από τις 512 ομάδες σε NA και EU, έμειναν να αναμετριούνται μόνο οι 8 στη μάχη. 8 άλλες ομάδες από κάθε region πήραν πρόσκληση για τη φάση των 32 που πάλεψαν για τις 6 θέσεις στο IEM(3 NA, 3 EU).

Τελικά οι 6 αυτές ομάδες θα συμπληρώσουν τις ήδη invited ομάδες στο τουρνουά που είναι οι, FaZe Clan , Team Vitality, Ghost Gaming, Method, TSM και Tempo Storm. 3 θέσεις για ομάδες που θα πάρουν και αυτές πρόσκληση από τη διοργάνωση έχουν μείνει για το Katowice.

Το $50,000 invitational το 2018 θα είναι το πρώτο μεγάλης έκτασης LAN event για το PUBG. Έχει οριστεί να πραγματοποιηθεί στις 24 και 25 Φεβρουαρίου στο Katowice της Πολωνίας.

 

Πηγή: dotesports.com

Comments

Scroll To Top