Το τελευταίο update στο PUBG στοχεύει στο desert map

1 έτος πριν.

Αλλαγές έγιναν για να γίνουν καλύτερες οι συμπλοκές των παικτών.

Αφού πολλοί από τους παίκτες προτιμούν το παλιό καλό map του PUBG, Erangel, μπροστά στο καινούριο, Miramar, η PUBG Corp. αποφάσισε να κάνει κάποιες ενέργειες για να επαναφέρει το ενδιαφέρον των χρηστών στο καινούριο map.

Σε μια προσπάθεια να κάνουν τις μάχες καλύτερες, περισσότερα κτήρια και σημεία που μπορείς να κρυφτείς προστέθηκαν τον χάρτη, και μερικοί ακόμη δρόμοι για να κάνουν ευκολότερη την πλοήγηση με τα αυτοκίνητα. Το loot αλλάζει επίσης, αφού το spawn level ορισμένων περιοχών αλλάζει για καλύτερη ισορροπία στο loot-το οποίο σημαίνει ότι κάποιες περιοχές θα έχουν καλύτερο loot. 

Αφού τη συγκεκριμένη περίοδο δεν υπάρχει δυνατότητα επιλογής μεταξύ των δύο maps, το οποίο σημαίνει ότι η επιλογή είναι random, μερικοί από τους χρήστες τροποποιούσαν τα αρχεία τους έτσι ώστε να μπαίνουν μόνο στο παλιό map του Erangel.

Έτσι οι παίκτες μπορούσαν ουσιαστικά να διαλέξουν σε ποιο από τα δύο maps θέλουν να παίξουν. Γιαυτό το λόγο η εταιρία του PUBG αποφάσισε να κάνει κάποιες βελτιώσεις στο Miramar μήπως επαναφέρει την ισορροπία μεταξύ των δύο. 

Το συγκεκριμένο update είναι αυτή τη στιγμή στους test servers, μαζί με ένα καινούριο anti-cheat system, το οποίο είναι υπό παρακολούθηση. Για τον λόγο αυτόν, η PUBG Corp. περιμένει να υπάρχουν μικροπροβλήματα στους servers, όπως crashes, lags κτλπ.

 

 

 

Πηγή: dotesports.com

Comments

Scroll To Top