Ο Παναθηναϊκός ανακοινώνει το roster του για το EBL

1 έτος πριν.

Σε συνεργασία με τη GRE.

Έτοιμο να αντιμετωπίσει όποιο Challenge βρεθεί μπροστά του στο Esports Balkan League φαίνεται το roster του PAO eSports. Ο οργανισμός πριν από λίγο με σχετικό βίντεο αποκάλυψε την 5άδα που θα τον εκπροσωπήσει στο μεγαλύτερο τουρνουά League of Legends των Βαλκανίων.

Top Lane – Χριστόφορος «Warrior Lady» Κλειώτης

Jungle – Miroslav «Spooky» Gochev

Mid Lane – Κωνσταντίνος «Pun1sher» Κατσικαδάκος

AD Carry – Νικόλαος «Bananitoo» Φάκης

Support – Oskar «Raxxo» Bazydł

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται επίσημα στο EBL ύστερα από συνεργασία του με την Greek Regenesis Esports και είναι η Ελληνική συμμετοχή του Βαλκανικού πρωταθλήματος. Πρωταρχικός στόχος της ομάδας είναι αρχικά μια καλή εμφάνιση και στην συνέχεια το χρυσό εισιτήριο για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Riot Games.

Επιπλέον, στα παρασκήνια θα υπάρχει ο Δημοσθένης «WildPanda» Δημητριάδης, ο LeleZhao και ο TOBI που θα αναλάβει το προπονητικό κομμάτι. Το όλο εγχείρημα στηρίζει φυσικά η ASUS και η Logitech που εδώ και μήνες βρίσκονται στο πλευρό του οργανισμού.

Η πρεμιέρα του EBL είναι την Δευτέρα 5 Φλεβάρη και για τις επόμενες εβδομάδες τα παιχνίδια θα προβάλλονται στο κανάλι του The League για το Ελληνικό κοινό.

Εμείς με τη σειρά μας ευχόμαστε στην ομάδα του Παναθηναϊκού καλή επιτυχία και ελπίζουμε να πάρουν το top 4 που αναζητούν για να βρεθούν σε ένα από τα πιο σημαντικά LAN των τελευταίων ετών. Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι στο CowboyTV για περισσότερα νέα! 

 

Comments

Scroll To Top