Ζευγάρι γνωρίζεται μέσα από το Overwatch και αρραβωνιάζεται

1 έτος πριν.

Και στο πλευρό τους… Ο Jeff Kaplan!

Και εκεί που νομίζαμε ότι ο Jeff Kaplan έχει κάνει τα πάντα… Έρχεται να μας διαψεύσει λαμβάνοντας μέρος στον αρραβώνα δύο fan του Overwatch! Το απίστευτο; Γνωρίστηκαν μέσα από το παιχνίδι!

Ο Chris και η Dominique βρέθηκαν στο ίδιο group με κοινό γνωστό έναν παίχτη που γνώρισαν στο Solo Queue τον Μάιο του 2016. Τότε ήταν που ήρθαν για πρώτη φορά σε επαφή κρατώντας μια φιλική σχέση για αρκετό καιρό. Η Dominique όμως χρειάστηκε να φύγει και να μείνει στην Ιαπωνία για τρεις μήνες. Όταν γύρισε, ο μόνος που βρήκε online ήταν ο Chris και άρχισαν ξανά να παίζουν.

Όσο η Dominique προσπαθούσε να θυμηθεί το game ύστερα από 3 μήνες απουσίας, το ζευγάρι άρχισε να παίζει σε καθημερινή βάση και να έρχεται όλο και πιο κοντά μέχρι που τελικά ερωτεύτηκαν.

Συναντήθηκαν για πρώτη φορά το 2017 και τον Ιανουάριο του 2018 αρραβωνιάστηκαν με την βοήθεια του Jeff Kaplan στα γραφεία της Blizzard. Το δακτυλίδι φυσικά βρισκόταν μέσα σε ένα μικρό loot box και μόλις το άνοιξε…

Έχουμε ακούσει άπειρα love stories μέσα από online games αλλά το να λαμβάνει μέρος και ο Game designer είναι καινούργιο! Ας ελπίσουμε ότι η σχέση συνεργασίας που ανέπτυξαν μέσα στο game θα μεταφραστεί και IRL και θα έχουν έναν επιτυχημένο γάμο. Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι στο CowboyTV για περισσότερα νέα!

Πηγή: dotesports.com

Comments

Scroll To Top