Σχεδόν έτοιμο το Resistance Illaoi

1 έτος πριν.

aka Battlecast Illaoi…

Έχει περάσει καιρός από την πρώτη ανακοίνωση για το συγκεκριμένο skin αλλά η Riot φαίνεται πως επιτέλους βάζει τις τελευταίες πινελιές πριν βγει στους live servers.

Για όσους δεν θυμούνται, μας είχαν δοθεί τρεις επιλογές για το επόμενο skin της Illaoi. Το κοινό ψήφισε, και αποφασίστηκε να προχωρήσει το Battlecast Illaoi. Αν και το design είναι πάνω-κάτω το ίδιο, το όνομα θα αλλάξει για να ταιριάζει καλύτερα το theme του skin.

Οι fans φαίνονται αρκετά ενθουσιασμένοι για ακόμη μια φορά. Ένα πράγμα που ξέρει να κάνει πολύ καλά η Riot είναι να μας παρέχει τρομερά art εντός και εκτός του Rift (με εξαίρεση ένα στραβοπάτημα στα φετινά Sweetheart skins).

Αν κρίνουμε από τα υπόλοιπα battlcast skins, το συγκεκριμένο θα κοστίζει 1350RP και λίγο παραπάνω με τα Chromas. Θα κάνει την εμφάνισή του στο patch 8.5 (λογικά την δεύτερη βδομάδα) και το argument «Η Illaoi έχει να πάρει 3 χρόνια skin» θα τελειώσει μια για πάντα ή μέχρι να την ξεχάσει πάλι η Riot. Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι στο CowboyTV για περισσότερα νέα!

Πηγή: dotesports.com

Comments

Scroll To Top