Η Illaoi μπορεί να είναι ο επόμενος Mordekaiser

1 έτος πριν.

Ανεβαίνει στο leaderboard των bugs!

Υποψήφια για να μπει στο κλαμπ των πιο buggy Champions στην ιστορία του League of Legends φαίνεται να είναι η Illaoi. H ηρωίδα ξεπέρασε τα 50 συνολικά bugs και η Riot τρέχει πανικόβλητη!

Συνήθως αυτά έχουν να κάνουν με τα πλοκάμια που spawnάρουν σε περίεργα σημεία και είτε μπλοκάρουν movement είτε spawns. Σε ορισμένες περιπτώσεις έχουν παρατηρηθεί να κάνουν και reveal αντίπαλα wards χωρίς να έχουν κάποια τέτοια ιδιότητα. Φυσικά, έχουμε και ορισμένα άλλα στο kit της με πιο βασικό και εκνευριστικό το bug με το Slam που δεν ενεργοποιεί τα πλοκάμια.

Είναι λογικό σε Champions με ενδιαφέροντα kits να έχουμε μερικά bugs, ειδικά της πρώτες ημέρες κυκλοφορίας τους. Το πρόβλημα εδώ είναι ότι έχουν περάσει χρόνια και βλέπουμε ακόμα προβλήματα. Έχουν γίνει άπειρα πειράματα από το community και έχει διαπιστωθεί το πόσο πρόχειρα και άσχημα προγραμματισμένα είναι ορισμένα κομμάτια του game. Πηγή όλων είναι η υπερβολική χρήση του μοντέλου των minions για διάφορα spawns, structures και… πλοκάμια.

Με την καιρό η εταιρεία κάνει προσπάθειες να αντικαταστήσει τις βλάβες αλλά είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο και χρονοβόρο εγχείρημα. Δεδομένου του τεράστιου playerbase, τέτοια λάθη είναι ανεπίτρεπτα, κάτι που γίνεται εμφανές σε forums όπου χιλιάδες παίχτες εκφράζουν τα παράπονά τους. Ας ελπίσουμε ότι τα προβλήματα θα συνεχίσουν να ελαττώνονται και δεν θα χρειαστεί να ζήσουμε ξανά είτε μικρά είτε game-breaking bugs που μας χαλάνε το game και μειώνουν και την ίδια την εταιρεία. Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι στο CowboyTV για περισσότερα νέα!

Πηγή: dotesports.com

Comments

Scroll To Top