Επιστρέφει το One for All μέσα στο Μάρτιο

1 έτος πριν.

Ποιο θα είναι το αγαπημένο pick αυτή τη φορά;

Ύστερα από ορισμένα leaks των τελευταίο μήνα, επιτέλους έχουμε την επιβεβαίωση από την Riot Games ότι το One for All επιστρέφει! Σε επίσημη ανακοίνωση πριν λίγες ώρες η εταιρεία μοιράστηκε με τους fans του παιχνιδιού της ότι το αγαπημένο Game mode θα γίνει διαθέσιμο στους live servers στις 21 Μαρτίου.

Για όσους δεν γνωρίζουν, το συγκεκριμένο game mode επιτρέπει στην ομάδα μας να βγει στο Rift με τον ίδιο Champion. Αυτό δίνει την δυνατότητα στους παίχτες να εκτελέσουν φανταστικά, και πολλές φορές σπασμένα combos προσφέροντας άπειρες στιγμές γέλιου/highlights και για τις δύο ομάδες. Με αφορμή την αλλαγή του game mode, θα έχουμε και ορισμένα άλλα tweaks στον τρόπο που λειτουργούν όλα. Πλέον θα έχουμε ένα πιο σποραδικό πρόγραμμα και περισσότερα modes που θα συμβαίνουν παράλληλα με ορισμένα events (π.χ. Χριστούγεννα-Πάσχα).

H Riot έχει εκφράσει και στο παρελθόν τις ανησυχίες τις για τα game modes. Αναμφίβολα επιτρέπουν στους παίχτες να ξεφεύγουν από τη ρουτίνα και να δοκιμάζουν κάτι διαφορετικό. Πολλές φορές όμως περνάνε τόσο καλά που το να επιστρέψουν πάλι στο grind ή τα normal games τους φαίνεται ανούσιο και έτσι παρατάνε το παιχνίδι μέχρι να επιστρέψει κάποιο ενδιαφέρον game mode. Αυτός είναι και ο λόγος που η εταιρεία έχει τσεκουρέψει το URF και πλέον το βλέπουμε πάρα πολύ σπάνια.

Σε κάθε περίπτωση, το OfA επιστρέφει ακριβώς όπως έφυγε στο patch 8.6 και θα μείνει μαζί μας για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι στο CowboyTV για περισσότερα νέα!

Πηγή: dotesports.com

Comments

Scroll To Top