Το bone plating rune και πως μπορεί να επηρεάσει το meta

1 έτος πριν.

Δυνατό εργαλείο για tanky Champions.

Με το patch 8.4 να απέχει μόλις λίγες ημέρες από τους Live Servers, η Riot Games φαίνεται να είναι έτοιμη να παραδώσει στο Rift το νέο Rune, Bone Plating.

Αμέσως μετά το πρώτο damage που δεχθούμε από έναν εχθρό μας ενεργοποιείται το Bone Plating για 5 δευτερόλεπτα. Καθ’ όλη αυτή την διάρκεια θα έχουμε την δυνατότητα να μειώσουμε το damage έως και τριών Spells από 20-50. (Cooldown 45 δευτερόλεπτα)

Όπως καταλαβαίνεται είναι ένα τρομερό εργαλείο για early game defence. Το τουλάχιστον 60 damage που μπορεί να μπλοκάρει, στην ουσία από το πουθενά μπορεί πραγματικά να αλλάξει πολλά. Μια πρακτική χρήση του Rune είναι με tanky Champions (βρίσκεται και στο αντίστοιχο tree). Τους επιτρέπει να αντέχουν λίγο περισσότερο harass στα πρώτα λεπτά του game και συνεπώς ένα πιο ασφαλές early game.

Προφανώς αυτά που προσφέρει δεν scalάρουν τόσο καλά στο late game αλλά είναι καλύτερο από το τίποτα. 

Αναμένεται να ανεβάσει αρκετά ορισμένους Champion όπως ο Nasus και δεν νομίζω να προκαλέσει μεγάλα προβλήματα. Ίσα-ίσα μπορεί να κάνα τα πράγματα στο top lane και όχι μόνο να κυλούν πιο ομαλά. Φυσικά, δεν μπορούμε να είμαστε 100% σίγουροι μέχρι να το δούμε και σε δράση. Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι στο CowboyTV για περισσότερα νέα!

Πηγή: dotesports.com

Comments

Scroll To Top