Ήρθε επιτέλους το voice chat στο Heroes of the Storm

1 έτος πριν.

Δεν μας έφτανε το κανονικό chat…

Έχουν περάσει χρόνια από τότε που το voice chat έκανε τα πρώτα του βήματα σε alpha testing. Η Blizzard βλέποντας το πόσο μπορεί να βοηθήσει τους παίχτες, αποφάσισε να ασχοληθεί σοβαρά με το feature και να το βγάλει στους live servers το συντομότερο. Αυτό φυσικά αν δεν αντιμετώπιζε τεράστια προβλήματα και νέα projects που καθυστέρησαν την πρόοδο. 

Επιτέλους όμως, στο τελευταίο patch ήρθε στο παιχνίδι! Πλέον μπορείτε να είστε σε ένα voice channel μέσα στο game και να επικοινωνείτε με τους συμπαίχτες σας. Στην περίπτωση που υπάρχουν πάνω από ένα voice channels μέσα στο game πρέπει είτε να αλλάζετε είτε να γράφετε στο chat για να επικοινωνείτε με όλους.

Τέτοιου στιλ games χρειάζονται αυτό το feature δεδομένων όλων όσων συμβαίνουν στο map και μέσα στα fights. Πρέπει να γίνεται άμεση μεταβίβαση πληροφοριών χωρίς το μικρό «delay» που έχει το chat, χωρίς να αναφερθούμε στο ότι πρέπει να σταματήσουμε ό,τι κάνουμε για να γράψουμε. Το βασικό πρόβλημα είναι φυσικά το flame. Ήδη στο chat πολλοί συμπαίχτες αρχίζουν και επιτίθενται ο ένας στον άλλο με τραγικά αποτελέσματα (στο game και όχι μόνο). Το Voice Chat μπορεί να κάνει τέτοια φαινόμενα πολύ χειρότερα αλλά ευτυχώς η Blizzard φημίζεται για το απίστευτο report-ban system που θα αφαιρέσει τέτοιους τοξικούς παίχτες από το comunity. 

Σε κάθε περίπτωση, συστήνω να είστε πολύ προσεκτικοί με το νέο feature και να αποφεύγετε καβγάδες δίχως νόημα. Υπάρχει mute button για αυτό το σκοπό και… Μην ανησυχείτε, πολύ πιθανό παίχτης που κάνατε mute να μην έχει να σας προσφέρει και καμιά συμβουλή η κάποιο σωστό call μέσα στο game. 

Μείνετε συντονισμένοι στο CowboyTV για περισσότερα νέα!

Πηγή: dotesports.com

Comments

Scroll To Top