Το PUBG και το Fortnite έφεραν μαζί πάνω από $200 εκατομμύρια σε ψηφιακά έσοδα

1 έτος πριν.

Ήσυχοι μήνες από πλευράς game realeases ο Ιανουάριος και ο Φεβρουάριος.

Όταν μιλάμε για battle royale games, το Fortnite και το PlayerUnknown’s Battlegrounds μπορεί να είναι ανταγωνιστές, αλλά και τα δύο προσφέρουν αρκετά χρήματα. Μία νέα έρευνα της SuperData αποκαλύπτει ότι και τα δύο παιχνίδια μαζί, έβγαλαν πάνω από 200 εκατομμύρια δολάρια σε ψηφιακά έσοδα, ανάμεσα σε όλες τις πλατφόρμες μέσα στο 2018.

 Τον περασμένο μήνα, το PUBG κατείχε την πέμπτη θέση στα πιο επιτυχημένα παιχνίδια του μήνα για pc, νικώντας το Fortnite, το οποίο ήταν στην έκτη θέση. Παράλληλα το Fortnite έπαιρνε την πέμπτη επίσης θέση στα πιο επιτυχημένα παιχνίδια του μήνα, αλλά αυτή τη φορά για της κονσόλες, στις οποίες το PUBG δεν κατάφερε να βρεθεί ούτε καν στα chart.

Δείτε ολόκληρη τη λίστα από κάτω

Τέλος, αφού ο Ιανουάριος ήταν ένας ήσυχος μήνας για game realeases, η SuperData έδωσε στοιχεία για την απήχηση που θα έχουν τα Monster Hunter World και Dragon Ball FighterZ, με τα δύο παιχνίδια να μετρούν περίπου 1.5 εκατομμύρια ψηφιακές κόπιες σε κονσόλες στην κυκλοφορία τους.

Έτσι αφού και ο Φεβρουάριος τείνει να τελειώσει, κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά για περισσότερες πληροφορίες για αυτόν τον μήνα όσο αναφορά τα performance numbers—μαζί με όποια πληροφορία αφορά το Fortnite και το PUBG.

 

Πηγή: dotesports.com

Comments

Scroll To Top