Νέα active ability στο Locket of the Iron Solari

1 έτος πριν.

Έρχεται στο patch 8.5!

Ύστερα από τον πανικό που προκάλεσαν οι αλλαγές στα AP items η Riot φαίνεται να θέλει να στρέψει την προσοχή της στο ρόλο του support. Πρόσφατα ανακοινώθηκε μια αλλαγή σε ένα από τα πιο διαδεδομένα items. Ο λόγος φυσικά για το Locket of the Iron Solari το οποίο από το patch 8.5 και έπειτα θα έχει μια νέα active.

Χαρακτηριστικό του item μέχρι στιγμής ήταν το shield που προσφέρει και επιτρέπει στην ομάδα να δέχεται λίγο περισσότερο damage μέσα στο fight. Η λογική της νέας active παραμένει πάνω κάτω η ίδια αλλά θα εφαρμόζεται λίγο διαφορετικά. Πλέον όταν χρησιμοποιείται θα δημιουργεί ένα κύκλο στο πάτωμα. Όσοι συμπαίχτες μας βρίσκονται μέσα θα δέχονται 35% λιγότερο damage.

preview

Το zone αυτό μένει στο πάτωμα για μερικά δευτερόλεπτα και δεν μετακινείται. Συνεπώς, όπως καταλαβαίνετε πρέπει να χρησιμοποιείται τη σωστή στιγμή και στην σωστή τοποθεσία. Αυτό προϋποθέτει ένα συγκεκριμένο playstyle και άπαξ και γίνει σωστά μπορεί να δώσει τρελό advantage στην ομάδα. Αυτός είναι και ο λόγος που αναμένεται να σμιλεύσει το bot lane meta.

Το item βρίσκεται ήδη στο PBE και αναμένεται μαζί με άλλες αλλαγές στο patch 8.5 μέσα στις επόμενες ημέρες. Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι στο CowboyTV για περισσότερα νέα!

Πηγή: dotesports.com

Comments

Scroll To Top