Νέο CS:GO map έρχεται αυτή τη βδομάδα

1 έτος πριν.

Ώρα για αλλαγή!

Ένα νέο competitive CS:GO map που δημιουργήθηκε από γνωστό map creator, θα έρθει μέσα στην εβδομάδα.

Ο Shawn «FMPONE» Snelling, ο δημιουργός του Ελληνικού χάρτη της Σαντορίνης και συνδημιουργός της Cache, ανακοίνωσε ότι το τελευταίο δημιούργημα του, Subzero, θα βγει στο Steam workshop το Σάββατο 3 Μαρτίου. Το Subzero είναι ένα bomb defusal map και βρίσκεται στον Βόρειο Πόλο.

Το subzero βουτά τους παίκτες σε μια αρκτική βάση με θερμοκρασία κάτω από τους -40 βαθμούς Κελσίου. Με σημάνσεις που προειδοποιούν για πολικές αρκούδες, για τρομοκρατικές επιθέσεις και για κακοκαιρία, κάνει στους παίκτες αδύνατον να θέλουν να κυκλοφορήσουν στο συγκεκριμένο μέρος χωρίς ένα όπλο. Το in-game faction το οποίο φαίνεται να κατέλαβε τον χάρτη πριν τους Terrorists και Counter-Terrorists φαίνεται πως είναι το Northern Expeditionary Reconnaissance Organization (NERO).

Όπως και στις προηγούμενες δημιουργίες του έτσι και σε αυτήν, ο FMPONE έδωσε στο Subzero διάφορους χώρους όπως στενούς διαδρόμους, ευρύτατες περιοχές αλλά και σαφείς οπτικές γωνίες στα bombsites. Επίσης υπάρχουν αρκετοί τοίχοι από τους οποίους μπορεί να σκοτώσει κάποιος τους αντιπάλους του και boost areas στα οποία οι παίκτες μπορούν να ανέβουν για να έχουν μια καλύτερη οπτική επαφή με το map. 

Τα μοντέλα των CT’s θα είναι τα ίδια, αλλά από την άλλη τα μοντέλα των T’s θα μοιάζουν αρκετά διαφορετικά από τα κλασσικά καφέ outfits. Οι Terrorists είναι καμουφλαρισμένοι στα άσπρα, με μαύρους και κόκκινους μπερέδες. Ορισμένοι μάλιστα φορούν ένα ζευγάρι γυαλιστερών γυαλιών. 

Αν είστε πολύ ανυπόμονος για να περιμένετε μέχρι το Σάββατο για το Subzero, μπορείτε να κατεβάσετε μια untextured version του χάρτη στο Steam workshop. Η τελευταία φορά που ο FMPONE έκανε update το αρχικό «greybox» του Subzero ήταν τον Φεβρουάριο του 2017.

 

Πηγή: dotesports.com

Comments

Scroll To Top