Το PC Building Simulator μπαίνει σε early access σύντομα

1 έτος πριν.

Μια καλή ιδέα για όλους!

Ποτέ δεν έφτιαξα ένα PC από το μηδέν, αλλά νιώθω ως ένας σωστός μηχανικός υπολογιστών κάθε φορά που ανοίγω το PC μου και πιάνομαι με αυτό για να αλλάξω κάποια RAM ή κάτι άλλο. Αν θες και εσύ να αποκτήσεις αυτό το συναίσθημα, χωρίς να πρέπει να χαλάσεις πολλά λεφτά για να αγοράσεις hardware, ή να πρέπει να αντιμετωπίσεις όλη τη σκόνη του υπολογιστή, τότε ίσως πρέπει να δοκιμάσεις το νέο PC Building Simulator game.

Με μια πρώτη ματιά το game φαίνεται αρκετά απλοϊκό κάτι που όμως δεν αλλοιώνει την προσπάθεια των developers αφού ο σκοπός του είναι να κάνεις το δικό σου PC build και τίποτα παραπάνω.    

Ο developer του παιχνιδιού είπε μερικά πράγματα σε συνέντευξη που του έγινε και έπαιξε λίγο για να δείξει κάποια χαρακτηριστικά του παιχνιδιού και του τι μπορείς να κάνεις μέσα σε αυτό. (η συνέντευξη εδώ)

Οπότε αν είσαι ένας ενθουσιώδεις τύπος όσον αφορά τα PC’s μπορείς να ρίχνεις μια ματιά για το πότε θα γίνει το release του παιχνιδιού έτσι ώστε να κρίνεις και εσύ από μόνος σου το συγκεκριμένο παιχνίδι και τις δυνατότητες που δίνει στον χρήστη. 

Πηγή: www.pcgamer.com

Comments

Scroll To Top