Εκτός λειτουργίας το Ranked mode του Hearthstone

1 έτος πριν.

Αναζητά απεγνωσμένα λύση η Blizzard.

Μόνο με το δεξί δεν φαίνεται να μπήκε ο Μάρτιος για την Blizzard. Η εταιρεία πριν από λίγες ώρες (λίγα λεπτά μετά την αλλαγή του season) αναγκάστηκε να απενεργοποιήσει το Ranked mode λόγω ορισμένων σοβαρών προβλημάτων.

Για όσους δεν γνωρίζουν, αυτό το μήνα αλλάζουν ορισμένα πράγματα στον τρόπο που λειτουργεί το Ranked mode και τα Rewards που δίνει. Συνοπτικά, όλα τα ranks θα έχουν 5 αστέρια, χρειαζόμαστε μόνο πέντε νίκες για να πάρουμε το card back και στο τέλος του μήνα το παιχνίδι θα μας πετάει μόλις τέσσερα ranks πίσω. Μπορείτε να ανατρέξετε στο παρακάτω άρθρο για περισσότερες πληροφορίες και την λογική των αλλαγών.

Το Hearthstone σε γενικές γραμμές δεν φημίζεται για το πόσο άρτια coded είναι οπότε δεν αποκλείεται με τις αλλαγές να υπήρξαν μερικά προβλήματα. Η εταιρεία δεν έχει κοινοποιήσει πολλές πληροφορίες αλλά δήλωσε πως έχει εντοπίσει το πρόβλημα και επεξεργάζεται την λύση. Αν όλα πάνε καλά το πρόβλημα λογικά θα διορθωθεί μέσα στην ημέρα. Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι στο CowboyTV για περισσότερα νέα!

Πηγή: us.battle.net

Comments

Scroll To Top