Η FaZe κλειδώνει το roster της στο Fortnite: Battle Royale

1 έτος πριν.

Ποιος οργανισμός ακολουθεί;

Και ενώ το Fortnite συνεχίζει την ανοδική του πορεία, μια ακόμα ομάδα αποφάσισε να κάνει το βήμα και να εξασφαλίσει το δικό της competitive squad για το παιχνίδι. Ο λόγος φυσικά για την FaZe Clan η οποία έντυσε στα χρώματά της τέσσερις διάσημους παίχτες και Streamers.

Dennis «Cloak» Lepore – Captain

Thomas «72hrs» Mulligan – Player

Brendan «Jaomock» O’Brien – Player

Thang «SpaceLyon» Phan – Player

Αν και ακόμα η competitive σκηνή του Fortnite δεν έχει πάρει μορφή, πολλές ομάδες θέλουν να εξασφαλίσουν ένα δικό τους roster. Οργανισμοί όπως η Team Solo Mid και η Method βρίσκονται ήδη στο παιχνίδι και οι παίχτες τους λαμβάνουν μέρος στα λιγοστά official tours και σε πάρα πολλά unofficial. 

Η ιδέα του Fortnite σαν eSport φαίνεται να αρέσει αρκετά στην Epic Games η οποία κατά καιρούς δοκιμάζει νέες αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί το bloom των όπλων για να γίνει το aim λίγο πιο competitive. Φυσικά όμως δεν είναι μόνο αυτό. Πρέπει να εισάγει στο game και κάποιο official competitive point system – Leaderboard. Αυτό θα δώσει την ευκαιρία τους παίχτες να κυνηγούν το rating και όχι τόσο τα wins. Μέσα στους επόμενους μήνες λογικά θα δούμε πολλά νέα πράγματα στο παιχνίδι και δεν αποκλείεται μερικά από αυτά να σκοπεύουν στην competitive φύση του game. Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι στο CowboyTV για περισσότερα νέα! 

Πηγή: dotesports.com

Comments

Scroll To Top