Απάντηση στις πρόσφατες φήμες για το PUBG έδωσε developer με ανακοίνωση στο Steam

1 έτος πριν.

Η διευκρινιστική ανακοίνωση που έβγαλε ο developer του PUBG, μπορούμε να πούμε ότι άργησε λίγο. 

Μια διευκρίνηση όσον αφορά μερικές φήμες σχετικά με έναν υπάλληλο της PUBG Corp. που ακούστηκε ότι διακινούσε παράνομα προγράμματα θέλησε να δώσει ένας developer της ομάδας. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Γεια σας παίκτες,

Αρχικά, λυπούμε για τη σύγχυση και την απογοήτευση που προκαλούν οι φήμες ότι ο υπάλληλός μας συνεργάζεται με εξωτερικούς φορείς που πωλούν παράνομα προγράμματα.

Η PUBG Corp έχει μια σταθερή στάση απέναντι στα παράνομα προγράμματα και την ανάρμοστη συμπεριφορά των εσωτερικών υπαλλήλων.

Ο εν λόγω υπάλληλος είναι υπεύθυνος για τα καθήκοντα που σχετίζονται με την Κίνα, αλλά σε αντίθεση με o,τι φημολογείται, δεν είναι ο επικεφαλής της περιοχής της Κίνας και δεν είναι υπεύθυνος για παράνομα προγράμματα ή καθήκοντα που σχετίζονται με το anti-cheat. Επομένως, αυτός ο υπάλληλος δεν έχει πρόσβαση σε πληροφορίες παιχνιδιού, όπως ο πηγαίος κώδικας του παιχνιδιού. Επίσης δεν είναι αλήθεια ότι ο συγκεκριμένος υπάλληλος έχει απολυθεί. 

Ωστόσο, όπως προαναφέρθηκε, η PUBG Corp. αναγνωρίζει τη σοβαρότητα της τρέχουσας κατάστασης και θα διερευνήσει το θέμα. Θα λάβουμε τις κατάλληλες ενέργειες εάν κάποια από αυτές τις φήμες διαπιστωθεί ότι είναι αλήθεια.

Θα συνεχίσουμε τους στόχους μας για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία και υπηρεσία παιχνιδιού Battle Royale σε παίκτες από όλο τον κόσμο και σας ευχαριστούμε που μας κάνατε μέρος του κόσμου σας.»

Το μόνο που μένει τώρα είναι να περιμένουμε ώστε η εταιρεία του PlayerUnknown’s Battlegrounds να διερευνήσει το θέμα και να μάθουμε περαιτέρω εξελίξεις σχετικά με τον συγκεκριμένο υπάλληλο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τέτοιες φήμες μόνο καλό δεν κάνουν στην ύπαρξη του παιχνιδιού. 

Πηγή: forums.playbattlegrounds.com

Comments

Scroll To Top