Νέα εκρηκτικά στο Fortnite: Battle Royale

12 μήνες πριν.

Και ενημέρωση για τα Jet Packs!

Με ένα video-update η Epic Games ενημέρωσε τους εκατομμύρια fans του Fortnite: Battle Royale για το περιεχόμενο που ετοιμάζει για τις επόμενες εβδομάδες.

Στο φως έχει έρθει ένα νέο είδος βόμβας που θα ακούει στο όνομα «Remote Explosive» και θα κάνει αυτό ακριβώς που φαντάζεστε. Θα μπορείτε να την τοποθετείτε σε οποιοδήποτε σημείο του χάρτη και να την ενεργοποιείτε όποτε θέλετε! Πέρα όμως από τη βασική ιδέα ελάχιστα είναι γνωστά, συνεπώς… υπομονή! Θυμάστε το Jetpack; Ε, και η Epic! Ύστερα από ένα μικρό delay θα εισαχθεί κανονικά στο παιχνίδι μιας που μεγάλο ποσοστό των προβλημάτων έχει διορθωθεί. Τουλάχιστον όμως δεν μας άφησε με άδεια χέρια μιας που είδαμε το Hunting Rifle να εντάσσεται αντί αυτού.

Ένα άλλο σημαντικό θέμα στο οποίο αναφέρθηκε ήταν τα smoke grenades. Χρησιμοποιούνται πολύ λιγότερο απ’ ότι η εταιρεία περίμενε και σε γενικές γραμμές ήταν ένα περίεργο item που μόνο εκνευρισμό προκαλούσε αντί να ανοίγει δρόμο για νέες στρατηγικές. Θα αφαιρεθεί από το παιχνίδι για την ώρα και εν καιρό μπορεί να επιστρέψει αλλαγμένο.

Τέλος έχουμε ένα νέο είδος loot που θα μοιάζει με λάμα (το spirit animal του Fortnite). Θα λειτουργεί όπως τα Chests και θα «βοηθά» τους παίχτες σύμφωνα με το βίντεο. Το Update 3.3 αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες με τους fans του δημοφιλούς BR game να φαίνονται αρκετά ενθουσιασμένοι. Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι στο CowboyTV για περισσότερα νέα!

Πηγή: www.pcgamer.com

Comments

Scroll To Top