Σύντομα οι πληροφορίες για competitive play στο Fortnite

12 μήνες πριν.

Μεγάλο event στην E3

Διάσημοι παίχτες, streamers και εκλεκτοί καλεσμένοι θα βρεθούν στην μεγάλη αρένα της E3 για να διαγωνιστούν σε ένα μικρό tournament του Fortnite: Battle Royale. Η Epic Games δεν μοιράστηκε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ποιοι θα είναι οι 100 αυτοί παίχτες αλλά λογικά σύντομα θα έχουμε τα πρώτα leaks, αν και πάνω-κάτω μπορούμε να μαντέψουμε μερικά ονόματα.

Το Fortnite: Battle Royale έχει εξελιχθεί σε ένα από τα δημοφιλέστερα Battle Royale games και όχι μόνο. Βρίσκεται σταθερά στην κορυφή του Twitch και τα νούμερα που καταφέρνει είναι εκπληκτικά. Πρόσφατα είδαμε και τον διάσημο rapper Drake να παίζει μαζί με τον Ninja σε μία μετάδοση που συγκέντρωσε πάνω από 500,000 ταυτόχρονους viewers.

Η Epic Games επίσης ανακοίνωσε πως σύντομα θα έχουμε την πρώτη competitive season στο παιχνίδι, κάτι που οι παίχτες ανυπομονούσαν να δουν μιας που μέχρι στιγμής αρκούνταν σε 3rd-party sites για να υπολογίσουν την θέση τους στην Ελλάδα και τον κόσμο. Δυστυχώς λίγα είναι γνωστά αν και αναμένεται αντίστοιχο post σε λίγες ημέρες που θα εξηγεί αναλυτικά το format. Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι στο CowboyTV για περισσότερα νέα!

Πηγή: dotesports.com

Comments

Scroll To Top