Η ημερομηνία ένταξης της Brigitte στο Overwatch

1 έτος πριν.

Λίγες ημέρες απέμειναν!

Μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού είναι οι ημέρες για το επίσημο release της νέας ηρωίδας του Overwatch, Brigitte! Το ολοκαίνουργιο support-tank του παιχνιδιού θα κάνει την εμφάνισή του στις 20 Μαρτίου, δηλαδή σε τέσσερις ημέρες από σήμερα!

Η πορεία της από απλό χαρακτήρα στο σύμπαν του Overwatch σε ηρωίδα in-game ήταν μεγάλη και χρειάστηκε πολύ δουλειά από την πλευρά της Blizzard. Η ιστορία της έχει αρκετά ενδιαφέροντα σημεία. Μια απόδειξη του πόσο σοβαρά παίρνει η εταιρεία το lore των χαρακτήρων.

Η Brigitte είχε κουραστεί να βλέπει την μάχη από μακρυά και ήθελε πραγματικά να νιώσει ότι προστατεύει όσα και όσους αγαπάει. Αυτό ήταν που την ώθησε να κάνει το μεγάλο βήμα και να ενταχθεί στην ομάδα του Overwatch. Η εμφάνισή της μπορεί να έχει αλλάξει λίγο από τότε που την είδαμε στα comics αλλά το theme της παραμένει κατά βάση ίδιο.

Το comunity φαίνεται αρκετά ενθουσιασμένο και ανυπομονεί να την δοκιμάσει και μέσα στο παιχνίδι. Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι στο CowboyTV για περισσότερα νέα!

Πηγή: dotesports.com

Comments

Scroll To Top