Το πρώτο βίντεο με τα Abilities της νέας Irelia

1 έτος πριν.

Πως σας φαίνεται;

Λίγες παραπάνω πληροφορίες σχετικά με το πολύ αναμενόμενο rework της Irelia έδωσε πριν από λίγο η Riot μέσω ενός teaser video της ηρωίδας!

Ξεκινάμε από τα πολύ βασικά. Η Q της, όπως είχε δηλώσει και η Riot μένει κατά βάση η ίδια.

Στο βίντεο παρατηρούμε το reset mechanic που όλοι τόσα χρόνια έχουμε αγαπήσει. Η εταιρεία τόνισε πως θα υπάρχουν επιπλέον τρόποι για να μηδενίσουμε το cooldown πέρα από το να σκοτώνουμε minions ή αντιπάλους. Ίσως combo με κάποια άλλη ability;

Στην παραπάνω εικόνα έχουμε μάλλον την Ulti της. Εκτοξεύει μπροστά της λεπίδες δημιουργώντας κάτι που μοιάζει με Arena από την οποία οι αντίπαλοι δεν μπορούν να ξεφύγουν. Δύσκολο να διακρίνουμε κάποιο άλλο effect, αλλά σίγουρα θα υπάρχει.

Κάτι που μοιάζει σαν shield ή αλλιώς το defensive ability της ηρωίδας. Μάλλον θα μπλοκάρει μέρος ή όλο το damage που δέχεται όσο είναι σε αυτή τη στάση.

Η Irelia εκτοξεύει κάποιου είδους missile και μαρκάρει όσους εχθρούς πετυχαίνει. Στην συνέχεια με κάποιο τρόπο μπορεί να χρησιμοποιήσει το mark το οποίο εξαφανίζεται. Λέτε να δίνει το reset στην Q; Θα μάθουμε σύντομα.

Από άποψη γραφικών πολλοί δεν ενθουσιάστηκαν αλλά σίγουρα ο χαρακτήρας μοιάζει πιο ταιριαστός στο παιχνίδι με τη συγκεκριμένη επιλογή χρωμάτων. Σε λίγες ώρες αναμένεται το καθιερωμένο «κατά λάθος» leak των abilties, συνεπώς μόλις μάθουμε οτιδήποτε θα σας ενημερώσουμε εδώ στο CowboyTV. Μείνετε συντονισμένοι! 

Comments

Scroll To Top