Έλληνας streamer δέχεται πάνω από 25 χιλιάδες ευρώ σε donates

1 έτος πριν.

Έμεινε… Παγωτό!

Ένα μικρό καρδιακό έπαθε πριν από λίγες ώρες το πρόσφατο θύμα του μέγα donator MrBeast. Ο Έλληνας streamer που ακούει στο όνομα «pagwtakias_» έβγαλε μέσα σε λίγα λεπτά χρήματα για να αγοράσει δικό του αμάξι!

Υπήρξε ένα μεγάλο donation κοντά στα 24,000 ευρώ και ακολούθησαν μικρότερα κοντά στα 2 χιλιάδες και 800 ευρώ. Όπως μπορείτε ή μάλλον μπορούσατε να καταλάβετε από την αντίδραση του, διότι τα clips εξαφανίστηκαν από το Twitch, παραλίγο να «είχαμε» pagwtakia.

Για όσους δεν γνωρίζουν, ο MrBeast αρέσκεται στο να τρομάζει και να στέλνει στο νοσοκομείο αρκετούς streamers και ύστερα να ανεβάζει βίντεο με τις αντιδράσεις τους στο επίσημο κανάλι του στο Youtube με πάνω από 3,5 εκατομμύρια subscribers. Αυτή τη φορά επέλεξε έναν αρκετά γνωστό Έλληνα που αρκετές φορές βλέπουμε στα διάφορα chat rooms όποτε φυσικά δεν είναι live.

Τα donates δίνουν μεγάλο κουράγιο στους creators οι οποίοι κάνουν ό, τι μπορούν για να έχει το κοινό τους το υλικό που αγαπάει.  Ελπίζουμε ο pagwtakias να συνεχίζει να ανεβαίνει στο Twitch και το παραπάνω ποσό να μην τον ωθήσει απλά στο να παρατήσει αυτό που κάνει γιατί όπως αποδείχθηκε… Αρέσει πολύ σε ορισμένα άτομα!

Μείνετε συντονισμένοι στο CowboyTV για περισσότερα νέα!

Comments

Scroll To Top