Καθυστερεί μία ημέρα το patch 8.6

1 έτος πριν.

Η Riot αντιμετωπίζει ένα «έκτακτο» πρόβλημα

Μερικά προβλήματα αντιμετώπισε η Riot Games λίγες ώρες πριν το patch 8.6 βγει και επίσημα στους Live Servers. Συνεπώς, μέχρι αυτά να λυθούν το patch μένει στο συρτάρι τουλάχιστον για 24 ώρες.

Το 8.6 είναι ένα αρκετά σημαντικό patch από την άποψη ότι πολλά αρχεία έχουν αντικατασταθεί. Η εταιρεία υποστηρίζει ότι η πλειοψηφία των προβλημάτων πηγάζει από τους servers της Ιαπωνίας και της Ωκεανίας χωρίς να έχει εξακριβώσει τίποτα. Θυμίζουμε ότι θα δούμε ένα Ultimate skin καθώς και το ολοκαίνουργιο Voice Chat να εντάσσεται στο game με το συγκεκριμένο patch.

Η αλλαγή των patches συνήθως γίνεται αρκετά ομαλά και σπάνια η εταιρεία αναγκάζεται να καθυστερήσει κάτι. Το πρόβλημα συνεπώς πρέπει να είναι σημαντικό και να πέρασε απαρατήρητο τις προηγούμενες ημέρες. Ευτυχώς όμως, ένα πράγμα που ξέρει να κάνει καλά η εταιρεία είναι να αναλαμβάνει γρήγορα δράση. Εξ’ ου και ο ελάχιστος, συγκριτικά, χρόνος που θα χρειαστεί για να διορθώσει τα προβλήματα.

Δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ώρες να έχουμε κάποιο update από την Riot για το οποίο θα ενημερωθείτε στο παρόν άρθρο. Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι στο CowboyTV για περισσότερα νέα!

Πηγή: boards.euw.leagueoflegends.com

Comments

Scroll To Top