Όλα τα quests θα δίνουν packs μέχρι το Year of the Raven

11 μήνες πριν.

Μη τα ξεχνάτε!

Την ευκαιρία να μαζέψουμε λίγες παραπάνω κάρτες και dust θα μας δώσει η Blizzard μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Από τις 26 Μαρτίου και μέχρι την εισαγωγή του νέου expansion (9 Απριλίου) και συνεπώς του νέου έτους στο Hearthstone, όλα τα quests θα δίνουν packs!

Ανεξαρτήτως δυσκολίας, όταν ολοκληρώνουμε ένα quest θα παίρνουμε ένα pack. Αυτό μπορεί να ανήκει στο The Witchwood, Journey to Un’Goro, Knights of the Frozen Throne και Kobolds & Catacombs.

Πολλοί φυσικά δεν ήταν χαρούμενοι με την αλλαγή μιας που στην ουσία «μπλοκάρει» τους παίχτες από το να επενδύσουν gold αποκλειστικά για packs του επόμενου expansion. Από άποψη gold όμως καλύτερα να πάρουμε ένα pack που κοστίζει 100 παρά να ολοκληρώσουμε ένα quest και να πάρουμε 40 ή 50.

Το community φαίνεται αρκετά ενθουσιασμένο για το ερχόμενο expansion και ανυπομονεί να το δει στο παιχνίδια. Αναμένεται να φέρει πίσω πολλούς παίχτες που αποστασιοποιήθηκαν από το Hearthstone και να δώσει έναν νέο αέρα στο game. Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι στο CowboyTV για περισσότερα νέα!

Πηγή: dotesports.com

Comments

Scroll To Top