Το νέο Guinsoo’s κάνει τον Jhin παντοδύναμο

1 έτος πριν.

Σαν να φτιάχτηκε για τον Champion!

Ένα πολύ δυνατό item προσθέτει στο οπλοστάσιό του ο Jihn. Το νέο Guinsoo’s Rageblade ταιριάζει απίστευτα στον ίδιο και τον κάνει εξαιρετικά δυνατό!

Για όσους δεν θυμούνται, το Guinsoo’s άλλαξε στο patch 8.6 με σκοπό να γίνει ένα scaling item. Αυτό σημαίνει ότι είναι γίνεται όλο και πιο δυνατό όσο προχωράει το παιχνίδι. Μπορείτε να δείτε εδώ τις αλλαγές στο item.

O Jihn είναι αναμφίβολα ένα πολύ περίεργο ADC. Το mechanic με τα τέσσερα shots τον περιορίζουν αρκετά στο τι μπορεί να κάνει και συνεπώς πρέπει να πλησιάζει με δημιουργικό τρόπο το κάθε fight, εξ’ άλλου… Είναι ένας καλλιτέχνης! 

Στην ουσία όλο το attack speed που δίνει το item (και είναι αρκετό) μετατρέπεται σε AD πάνω από αυτό που ήδη δίνει το item από μόνο του. Συνεπώς στα τελευταία hits το AD του μπορεί να φτάσει γελοία ποσά της τάξεως του 1,200 και 1,300 σε κάθε game.

Όπως καταλαβαίνετε αυτός ο τρομακτικός συνδυασμός, που ομολογουμένως οι παίχτες στους live servers δεν παρατήρησαν από την πρώτη στιγμή, έχει εξαφανίσει αμέτρητα targets από το rift. Όσον αφορά τα στατιστικά του ήρωα δεν είναι τίποτα τρομερό για την ώρα (περίπου 50% win rate) αλλά το play rate είναι τεράστιο. Συνεπώς μόλις οι παίχτες αρχίσουν να αποκτούν εμπειρία θα τον δούμε να αποφέρει καλά αποτελέσματα. Τόσο καλά που ίσως να χρειαστεί να βάλει και το χεράκι της η Riot. Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι στο CowboyTV για περισσότερα νέα!

Πηγή: dotesports.com

Comments

Scroll To Top