Ο Παναθηναϊκός eSports κλειδώνει το roster του για το Tichu

1 έτος πριν.

Έτοιμοι για το παγκόσμιο!

Ένα μεγάλο βήμα στην competitive σκηνή του Tichu φαίνεται να κάνει η ομάδα του PAO eSports ανακοινώνοντας το roster τους για τα ερχόμενα παγκόσμια και μη πρωταθλήματα του παιχνιδιού. Ο οργανισμός βλέποντας την επιτυχία των παιχτών του στο Hearthstone αποφάσισε να επεκταθεί και σε άλλα καρτοπαίχνιδα.

Από τα tryouts βρέθηκαν τρεις πολύ ικανοί παίχτες οι οποίοι θα αρχίσουν τακτικές προπονήσεις και scrims στην πλατφόρμα του dod games ενώ έχουν ήδη εξασφαλίσει τη θέση τους σε μερικά από τα μεγαλύτερα lan tours της Ελλάδας όπως η κεντρική είσοδος του ΟΠΑ και η αίθουσα σίτισης του Χαροκοπείου.

Coach/Analyst – Chris «Logan» Boutakidis 

Player – Kostas «Tholwmenos» Sakellaridis

Player – Sokratis «Somitequila» Michailidis

Εμείς είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε με τον δικό μας Tholwmeno ο οποίος μοιράστηκε τις σκέψεις του για την κίνηση αυτή και την επιλογή του στην ομάδα.

Ύστερα από πολλά χρόνια στο Durak με Σλάβους και το Hearthstone με highrollers αποφάσισα να κινηθώ σε ένα λιγότερο ύποπτο card game με insane mechanics και δίχως διάφορα μηχανάκια και μουσάτους game designers να γελάνε στο background. Το Tichu είναι το επόμενο μεγάλο βήμα!

Δυστυχώς δεν καταφέραμε να αποσπάσουμε περισσότερες πληροφορίες διότι άλλαξε γρήγορα θέμα και άρχισε να μας μιλάει για διάφορες θεωρίες συνωμοσίας που περιλαμβάνουν αλγόριθμους, Cleric στο 1 και Duskbraker στο 4. 

Εμείς με τη σειρά μας ευχόμαστε καλή επιτυχία και καλή πρωταπριλιά στην ομάδα και ανυπομονούμε να ακούσουμε για τα κατορθώματά τους για τα οποία θα σας ενημερώσουμε εδώ στο CowboyTV. Μείνετε συντονισμένοι!

Comments

Scroll To Top