Τι ακριβώς θα κάνουν οι αυτόματοι πωλητές στο Fortnite

1 έτος πριν.

Επιτέλους live!

Ένα από τα πιο καυτά θέματα αυτή τη στιγμή στο Fortnite: Battle Royale πρέπει να είναι σίγουρα οι αυτόματοι πωλητές! Πριν από περίπου μια εβδομάδα είχαμε μερικά bugs-teasers τα οποία έδειχναν «κουτιά» που παίρνανε materials και δίνανε… όπλα!

H Epic Games πρόσφατα κοινοποίησε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο αυτό addition στο παιχνίδι.

Το κάθε μηχάνημα θα επιλέγει έχει δικό του rarity που θα είναι ίδιο με αυτό των items (ναι θα έχει επιλογές) που πουλάει.

Common Items (γκρι) – 100 materials

Uncommon Items (πράσινο) – 200 materials

Rare Items (Μπλε) – 300 materials

Epic Items (Μοβ) – 400 materials

Legendary Items (Χρυσό) – 500 materials

To κάθε μηχάνημα θα έχει τρία items. Θα αλλάζουν στην πρόσοψη είτε αυτόματα είτε με την αξίνα (1 hit). Κάθε material θα αντιστοιχεί σε ένα item (π.χ. 100 ξύλο για ένα Assault Rifle, 100 τούβλο για ένα Silenced Smg και 100 μέταλλο για ένα Tactical Shorgun. Δεν υπάρχει όριο στο πόσα μπορούμε να αγοράσουμε. Τεχνικά όλο το team μπορεί να ντυθεί με ένα μηχάνημα.

Αναμένεται να ενταχθεί στο παιχνίδι από σήμερα με το community να φαίνεται αρκετά ενθουσιασμένο. Λέτε να αξίζει όμως να δώσουμε materials που θα μας χρησιμεύσουν σε ένα fight για ένα λίγο καλύτερο όπλο ή item. Θα το δούμε! Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι στο CowboyTV για περισσότερα νέα!

Πηγή: www.epicgames.com

Comments

Scroll To Top