Μια διαφορετική κορυφή είδε ο τελικός του NA LCS

1 έτος πριν.

Επιτέλους!

Η Team Liquid ποδοπάτησε την 100 Thieves με τον Yiliang «Doublelift» Peng να κάνει μια από τις καλύτερες εμφανίσεις του.

Παρά τα σοβαρά προσωπικά του προβλήματα, ο παίκτης κατάφερε να δώσει το 100% του στο Rift, με την ομάδα του να ακολουθεί το παράδειγμά του. Όσοι παρακολούθησαν τα παιχνίδια μπορούν να πουν ότι το 3-0 ήταν ομαδική προσπάθεια και όχι δουλειά μεμονωμένων παικτών.

Ωστόσο, θα πρέπει να πούμε ότι οι 100Τ πάλεψαν για να γυρίσουν το αποτέλεσμα, αλλά η Team Liquid έπαιξε πολύ επιθετικά και πολλές φορές απρόβλεπτα, χωρίς να αφήνει περιθώρια για ανάκαμψη στην ομάδα του Aphromoo.

Επιτέλους, φτάσαμε στο 2018 για να δούμε μια διαφορετική ομάδα στην κορυφή του NA LCS, αλλά το ρόστερ της Liquid αποτελείται από βετεράνους και παγκόσμιους πρωταθλητές, που ξέρουν να ανταποκρίνονται στα δύσκολα και το απέδειξαν σήμερα.

Η Team Liquid δεν κέρδισε απλά τον τελικό του NA LCS  για το Spring Split, αλλά εξασφάλισε και την θέση της στο MSI τον επόμενο μήνα, όπου θα αντιμετωπίσουν τις καλύτερες ομάδες των άλλων region.

Πηγή: dotesports.com

Comments

Scroll To Top