Πώς θα λειτουργούν τα Clash tournaments στο League of Legends

1 έτος πριν.

Έτοιμοι να ζήσετε το competitive όνειρο και in-game;

Ύστερα από αρκετές εβδομάδες γεμάτες με ερωτήματα σχετικά με το νέο «Clash» mode του League of Legends, η Riot επιτέλους μοιράστηκε περισσότερα μαζί μας και έχουμε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα.

Δημιουργήστε μια ομάδα

Για να δημιουργήσετε την ομάδα σας, αρκεί να συνδεθείτε στο παιχνίδι, να πατήσετε «κλικ» στο νέο «competitive» εικονίδιο και είστε σχεδόν έτοιμοι. Διαλέξτε ένα μικρό tag, icon, επιβεβαιώστε το μέσω κινητού (θα σας σταλεί ένα SMS με έναν κωδικό) και έπειτα ξεκινήστε τις μεταγραφές!

Μπείτε στα Brackets

Το τουρνουά διαρκεί τρεις μέρες. Την παρασκευή μπαίνετε σε bracket με τέσσερα teams, αν κερδίσετε, προχωράτε το Σάββατο σε ένα αντίστοιχο 8 ομάδων και την Κυριακή στων 16. Οι ηττημένες ομάδες αγωνίζονται σε ένα «consolation» bracket.

Μόνο το bracket με τα 16 teams μοιράζει έπαθλα. Μπορείτε να μπείτε οποιαδήποτε ημέρα σε bracket με 4 teams. Το πρόβλημα είναι ότι θα χρειαστεί να περιμένετε μέχρι την επομένη για να προχωρήσετε στα μεγαλύτερα. (π.χ. Αν το Σάββατο ξεκινήσετε με 4-bracket θα φτάσετε μέχρι 8-bracket την Κυριακή και δεν θα μπορέσετε να προχωρήσετε περισσότερο).

Τα «Εισιτήρια» 

Για να μπείτε στο τουρνουά αρκεί να αγοράσετε ένα εισιτήριο είτε με 990 BE είτε με 215 RP. Διαφορετικά, μπορείτε να ολοκληρώσετε την αποστολή αυτής της εβδομάδας (4 wins σε ranked flex 5v5).

Παίζοντας στο τουρνουά

Όταν έρθει η ώρα για το παιχνίδι, κάθε παίχτης της ομάδας πρέπει να κάνει «Lock in». Θα έχετε κοντά στα 30′ για να μελετήσετε την αντίπαλη ομάδα και να ετοιμάσετε τις στρατηγικές σας.

Το draft system είναι ίδιο με αυτό του LCS. Αυτό σημαίνει ότι γίνονται 3 bans από κάθε ομάδα, 3 picks, 2 bans και έπειτα άλλα 2 picks. Τέλος, για να μην τραβάνε ώρες ολόκληρες τα παιχνίδια, μετά τα 60 λεπτά τα towers γίνονται πολύ εύθραυστα και 5 λεπτά μετά θα δέχονται από μόνα τους damage. Έτσι, δεν θα δημιουργούνται προβλήματα με το πρόγραμμα.

Έπαθλα

Το αγαπημένο θέμα όλων. Κερδίζοντας ένα bracket θα παίρνεται και το αντίστοιχο παραπάνω summoner icon. Όλοι, ανεξαρτήτως επίδοσης θα πάρουν ένα Clash Capsule που θα περιέχει μερικά δωράκια. Οι hardcore όμως ομάδες αναζητούν τον πραγματικό θησαυρό που θα είναι τα Victory points.

Με τα VP οι παίχτες ξεκλειδώνουν μερικά σπάνια banners. Αυτά θα εμφανίζονται στο lane, προκαλώντας τρόμο στους αντιπάλους που απλά είδαν ένα «Silver» ή «Gold» rank στο Account μας και η λωρίδα μας είναι στα μοβ.

Το πρόγραμμα

Οι εγγραφές έχουν ήδη αρχίσει και τα πρώτα τουρνουά έχουν ξεκινήσει. Συνεπώς, αναζητήστε ταλέντα, δημιουργήστε την ομάδα σας και ξεκινήστε την δική σας καριέρα στο νέο in-game τουρνουά! Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι στο CowboyTV για περισσότερα νέα!

Πηγή: www.riftherald.com

Comments

Scroll To Top