Μουδιασμένη η Origen στο πρώτο της παιχνίδι

1 έτος πριν.

Πρώτη της ήττα ενάντια στην Kliktech.

Σίγουρα όχι με το δεξί δεν μπήκε η Origen στο πρώτο της παιχνίδι ενάντια στην Kliktech για το European Masters tournament της Riot Games. Η ομάδα που συγκέντρωσε πέντε πραγματικούς θρύλους στο roster της δεν φαίνεται να απέδωσε στο μέγιστο των δυνατοτήτων της στο χθεσινό παιχνίδι.

Ο χαρακτηρισμός «μουδιασμένη» ταιριάζει απόλυτα σε αυτό που αντικρίσαμε εχθές. Αν και δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία για τις ικανότητες των παιχτών, μερικά λάθη, όπως το smite του Insec στο Milica αντί για το Baron έδειξαν ότι χρειάζεται λίγο ακόμη «ζέσταμα».

Αυτό δεν σημαίνει ότι η Kliktech ήταν ένας εύκολος αντίπαλος. Έχοντας σαρώσει τα πάντα στο EBL, έχει αποδείξει ότι μπορεί να ανταγωνιστεί top ομάδες και ίσως είναι από τα φαβορί του European Masters. Είναι μια ομάδα με πολύ ταλέντο, μεγάλη εμπειρία και φυσικά, περιθώρια εξέλιξης!

Σε κάθε περίπτωση, ήταν το πρώτο game της Origen. Σε λίγες ώρες θα αντιμετωπίσει την exceL eSports, μια ακόμη δυνατή ομάδα του ομίλου, συνεπώς, θα περιμένουμε να δούμε αν τα μικρά αυτά λάθη θα διορθωθούν και αν θα μπουν στο παιχνίδι με την ψυχραιμία που χρειάζεται. Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι στο CowboyTV για περισσότερα νέα!

Comments

Scroll To Top