Πολλές αλλαγές γύρω από το mana στο PBE

1 έτος πριν.

Φλερτάρει με την ιδέα του rework η Riot

Μερικές πολύ ενδιαφέρουσες αλλαγές φαίνεται να περνάει συνεχώς η Riot στο PBE server του League of Legends. Τελευταία, παρατηρούμε σημαντικές μεταβολές στα stats που σχετίζονται με το mana ορισμένων Champions καθώς και ορισμένων items.

Η λίστα είναι τεράστια, διότι περιλαμβάνει πάρα πολλούς mid laners, και ειδικά αυτούς που άρχισαν να ανεβαίνουν μετά το patch 8.4. Για όσους δεν θυμούνται αυτό ήταν και το patch στο οποίο πολλά AP items άλλαξαν, και νέα έκαναν την εμφάνισή τους.

Αυτό επέτρεψε σε άλλοτε προβληματικούς, από άποψη mana, Champions να γυρίζουν στο lane και άλλους να επενδύουν περισσότερο gold σε Ability Power, δηλαδή damage. Ξαφνικά λοιπόν είδαμε κατακόρυφη άνοδο τόσο σε δημοτικότητα όσο και win rate πολλών «Control Mages» που απλά farmαραν και εμάς μαζί με το wave (just joking).

Οι παρακάτω κανόνες ακολουθήθηκαν για τις αλλαγές:

  • Αποδυνάμωση του Doran’s ring. 

  • Αύξηση του mana regen σε Champions που βασίζονταν στο Doran’s Ring.
  • Περισσότερο mana στο level 1 για πολλούς Mages.
  • Μικρές αλλά σημαντικές αλλαγές στο Lost Chapter και το Tear of the Goddess.

[image_slideshow slides=»214124,214125″ /]

Αν όλα πάνε καλά θα δούμε όλες αυτές τις αλλαγές να έρχονται στους Live Servers με το patch 8.9. Για την ώρα όμως βρίσκονται στο PBE και μεταβάλλονται συνεχώς, συνεπώς μην εκπλαγείτε στην περίπτωση που διαφέρουν από τις τελικές. Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι στο CowboyTV για περισσότερα νέα!

Πηγή: www.surrenderat20.net

Comments

Scroll To Top