Η Riot ωθεί τον Kennen στα AD μονοπάτια

1 έτος πριν.

Όλες οι αλλαγές στον PBE!

Δεν υπάρχουν πολλοί παίκτες με το όνομα Martin «Rekkles» Larsson, που να μπορούν να παίξουν τον Kennen σε AD. 

Ωστόσο, από το επόμενο patch, αυτή η λίστα μπορεί να μεγαλώσει. Αν και ο Kennen είναι ένας από τους πιο μπερδεμένους ήρωες στο παιχνίδι, πολλοί παίκτες ήθελαν εδώ και καιρό να τον δοκιμάσουν στο bot lane. Και μάλλον θα ικανοποιηθούν, αν πετύχουν οι αλλαγές.

To πρώτο buff έρχεται στην W, Electrical Surge. Το base damage αλλάζει για να μεταφραστεί σε late game power spike, κάτι που χρειάζεται κάθε ADC, αλλά αυτό δεν είναι το σημαντικότερο κομμάτι. Το bonus AD scaling θα δει πολύ μεγάλη άνοδο. Στο live game, η ικανότητα έχει ένα flat bonus AD scaling 60%. Μετά από το buff όμως, θα ξεκινά στο 60% και θα φτάνει στο 100% στο max rank.

To δεύτερο buff έρχεται στην E, Lightning Rush. Πιο συγκεκριμένα, η ικανότητα θα έχει ένα εντελώς νέο effect. Τώρα, οπότε ο Kennen κάνει damage, όταν βρίσκεται στην lightning-ball μορφή, θα λαμβάνει ένα μεγάλο ποσοστό attack speed, που θα ξεκινά στο 30% και στο max rank θα φτάσει το 70%.

Αναμένουμε να δούμε αν αυτές οι αλλαγές θα επιβιώσουν και αν τα καταφέρουν, θα τις δούμε στο Patch 8.9 σε δύο εβδομάδες.

Πηγή: www.surrenderat20.net

Comments

Scroll To Top