Περισσότερες πληροφορίες για το Monster Hunt

1 έτος πριν.

Μετράμε αντίστροφα τις ημέρες!

Με το Witchwood πλέον να μετρά αρκετές ημέρες στους Live Servers, το design team της Blizzard προσπαθεί να πνίξει τον πόνο της αποχώρησης του Ben Brode στο σχεδιασμό του Monster Hunt game mode!

Στο χθεσινό Hearthside Chat, ο Lead mission designer, Dave Kosak μίλησε για τους ήρωες και τα bosses. Θα μοιάζει αρκετά με το Dungeon Run αλλά θα έχει μερικές σημαντικές διαφορές.

Αρχικά, δεν θα έχουμε τους 9 Heros που έχουμε συνηθίσει. Θα υπάρχουν τέσσερις «Monster Hunters», με δικές τους ιδιότητες και Hero Powers.  Για παράδειγμα, η Tess Greymane θα μπορεί να κάνει Discover spells που χρησιμοποιήθηκαν στο παιχνίδι και ο Darius Crowley θα μπορεί να κάνει damage σε εχθρούς με το κανόνι του.

Υπάρχουν συνολικά 40 bosses και 4 από αυτά είναι σχεδιασμένα σαν «εχθροί» του κάθε Class που αντίστοιχα μπορούν να συναντήσουν. Μόνο κερδίζοντας όλα τα Monster Hunts μπορούμε να ξεκλειδώσουμε τη μάχη ενάντια στην Hagatha. Αν και δεν γνωρίζουμε τι θα περιλαμβάνει αυτό το Fight, καλό θα ήταν να περιμένουμε ένα δυνατό φινάλε.

Όλα δείχνουν ότι θα ενταχθεί στο παιχνίδι στις 26 του μήνα με το community να φαίνεται αρκετά ενθουσιασμένο. Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι στο CowboyTV για περισσότερα νέα!

Πηγή: dotesports.com

Comments

Scroll To Top