Αλλάζει ξανά μορφή ο Ryze στο PBE

1 έτος πριν.

Φήμες λένε ότι δεν θα φτιαχτεί ποτέ…

Και επιστρέφουμε σε ένα από τα πιο αστεία θέματα στην ιστορία του League of Legends που δεν είναι άλλο από τις αλλαγές στον ταλαίπωρο Ryze. Για άλλη μια φορά, το win rate του είναι κάτω του μετρίου και οι παίχτες έχουν αρχίσει να απομακρύνονται από τον ήρωα ακόμα και στην competitive σκηνή στην οποία σχεδόν πάντα ήταν δυνατός.

Η Riot υποστηρίζει πως ο Champions είναι πολύ αδύναμος στο early game και πολλοί laners μπορούν να τον εκμεταλλευτούν και να πάρουν ένα τρομερό advantage το οποίο στη συνέχεια μπορούν να snowballάρουν. Το late game του αν και καλό συνήθως ποτέ δεν είναι χρήσιμο μιας που στην συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων, το παιχνίδι έχει ήδη τελειώσει.

Το πλάνο της εταιρείας είναι απλό και σχεδόν κάθε φορά το ίδιο. Να πάρει τη δύναμη του late και να τη διαμοιράσει στα υπόλοιπα κομμάτια του παιχνιδιού. Κάπως έτσι καταλήξαμε με τις παρακάτω αλλαγές!

Q – Overload

Note: Μην πανικοβληθείτε, το 0 mana είναι μάλλον λάθος.

  • Το AP ratio πηγαίνει στο 45%.
  • To Shield που δίνει αλλάζει από  [60+5 ανά level] σε [65+5 ανά level].
  • Το Movement speed που δίνει, πλέον διαρκεί 2 δευτερόλεπτα.

W – Rune Prison 

  • Το bonus mana damage αλλάζει σε 1%.
  • Το κάθε cast κάνει 6.6.5/7/7.5/8% του συνολικού mana που διαθέτει ο ήρωας. 

Ε – Spell Flux

  • To AP ratio αλλάζει σε 30%.
  • To Bonus mana ratio αλλάζει σε 2%.

Οι αλλαγές αυτές βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο PBE και παρακολουθούνται στενά από την ομάδα της Riot. Μεταβάλλονται συνεχώς και είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα διαφέρουν από αυτές που θα δούμε στους Live Servers με το patch 8.9. Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι στο CowboyTV για περισσότερα νέα!

Πηγή: www.surrenderat20.net

Comments

Scroll To Top