Νέα συνεργασία Vodafone με ESL

1 έτος πριν.

Άλλο ένα μεγάλο βήμα στα eSports!

O μεγαλύτερος πάροχος τηλεφωνίας στην Ευρώπη φαίνεται να θέλει να κάνει ένα πολύ μεγάλο βήμα στο χώρο των eSports υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας με το ESL. Μεταξύ άλλων, η συμφωνία μεταξύ των δύο οργανισμών περιλαμβάνει το νέο feature των eSports events που θα ακούει στο όνομα «Vodaphone View»!

Με πάνω από 444 εκατομμύρια πελάτες παγκοσμίως, η Vodafone θέλει να προσεγγίσει το νεαρό της κοινό με αυτή την κίνηση βλέποντας την ραγδαία ανάπτυξη του τομέα. Φυσικά, δεν είναι η πρώτη φορά που ασχολείται με τα eSports μιας που είχε υποστηρίξει το Ισπανικό παράρτημα της G2 eSports, την mousesports και την παλιά Giants Gaming (τώρα Vodafone Giants).

Το 2018 έχει ξεκινήσει πολύ δυναμικά για τα eSports με τις επενδύσεις να είναι δεκαπλάσιες από αυτές τους αντίστοιχου τετραμήνου του 2017. Με τόσα προγραμματισμένα events και πρωταθλήματα πραγματικά ποιος ξέρει ποιες άλλες εταιρείες θα μπούνε στο «παιχνίδι».

Η πρώτη εμφάνιση της Vodafone με το ESL θα γίνει στα μέσα Μαΐου με την έβδομη σεζόν του ESL Pro League. Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι στο CowboyTV για περισσότερα νέα!

Πηγή: dotesports.com

Comments

Scroll To Top