Πώς θα ήταν το Counter-Strike σε VR

1 έτος πριν.

Αρκετά ενδιαφέρον project θα ήταν το CS VR.

Υπάρχει μια πιθανότητα το Counter-Strike VR να έρθει γρήγορα στον κόσμο του gaming, και μερικά τελευταία βίντεο δείχνουν ότι μπορεί να είναι συναρπαστικό. 

Το Pavlov VR, ένα first-person shooter φτιαγμένο για HTC Vive που δημοσιεύθηκε τον Φεβρουάριο του 2017, βυθίζει τους παίκτες σε μια νέα διάσταση με παρόμοιες ιδιότητες όπως το CS:GO. Το Pavlov VR μπορεί να παίξει επίσης και σε Oculus Rift, μέσω του Steam VR client.

Ο YouTuber Crowbcat έφτιαξε ένα video συγκρίνοντας το CS:GO και το Pavlov VR. Τα δύο παιχνίδια χρησιμοποιούν τα ίδια όπλα, πολλά maps μοιάζουν, και η οικονομία και το reload animation είναι σχεδόν ίδια. Οι παίκτες μπορούν ακόμα και να αλλάξουν το χέρι με το οποίο κρατάνε το όπλο, όπως στο CS:GO με το command «cl_righthand 0.»

Η μεγάλη διαφορά στα δύο παιχνίδια είναι ότι οι παίκτες μπορούν να πυροβολούν τον αντίπαλό τους χωρίς να τον κοιτάνε και να κάνουν leaning σε γωνίες ώστε να δουν πίσω από αυτές, κάτι που μας θυμίζει περισσότερο Call of Duty.

Κυκλοφορώντας το 2012, το CS:GO ήταν το τελευταίο FPS game που έβγαλε η Valve, με το οποίο ασχολείται ακόμα και τώρα, με καινούρια updates. Πάντως μια VR έκδοση του Counter-Strike ίσως εκτόξευε ξανά το παιχνίδι στην αγορά των παιχνιδιών και θα έδινε ξανά ζωή στην εταιρεία, που για αρκετό καιρό θα έλεγε κανείς ότι μένει αδρανής. 

Πηγή: dotesports.com

Comments

Scroll To Top