Πολλές οι αλλαγές με το τελευταίο patch του PUBG

1 έτος πριν.

Νέα attachements, νέο όχημα και επιλογή χάρτη!

Το 12ο κατά σειρά update του τίτλου πριν από λίγο έκανε την εμφάνισή του στους tests servers και μαζί φέρνει μια αρκετά εκτενή λίστα αλλαγών. Πάμε αμέσως να τις δούμε!

Η πιο πολύ αναμενόμενη αλλαγή ή μάλλον προσθήκη στο παιχνίδι είναι η δυνατότητα επιλογής του map που θέλουμε να παίξουμε. Είναι ξεκάθαρο το ποιο map αγαπάνε οι παίχτες περισσότερο συνεπώς άμα θέλετε να πάτε βόλτα στην έρημο, μπορεί να χρειαστεί να περιμένετε λίγο περισσότερο για να συμπληρώσετε server.

Μία άλλη σημαντική αλλαγή είναι αυτή στα όπλα. Η εταιρεία ήθελε να φέρει τα όπλα όσο γίνεται στο ίδιο επίπεδο. Δεν της αρέσει που τα Assault Rifles χρησιμοποιούνται για τα πάντα και έτσι πολλά δέχθηκαν μικρά nerfs ενώ pistols, SMGs, DMRs και LMGs είδαν τα νούμερά τους να ανεβαίνουν.

Μεταξύ άλλων κάποια άλλα κομμάτια του παιχνιδιού είδαν αλλαγές. Για παράδειγμα, τα level 3 helmets πλέον θα υπάρχουν μόνο σε care packages και δεν θα μπορούμε να τα βρίσκουμε στο πάτωμα όπως επίσης και τα extended quickdraw των Snipers.

Φυσικά, θα υπάρχει και αρκετό νέο περιεχόμενο στο παιχνίδι. Αρχικά έχουμε το SLR ένα νέο DMR λίγο πιο δυνατό από τo SKS αλλά με περισσότερο recoil. Μαζί του φέρνει και μερικά νέα attachements όπως το light grip, το thumb grip, το half grip, το 3x scope και το 6x scope. H Miramar θα δει επίσης ένα νέο όχημα, το Mirado, ένα τετραθέσιο που σύμφωνα με την PUBG Corp. θα είναι αρκετά γρήγορο συγκριτικά με τα υπόλοιπα αμάξια πάντα.

Όλες οι αλλαγές αναμένονται σύντομα στους Live Servers και αν όλα πάνε καλά δεν θα πειραχτούν. Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι στο CowboyTV για περισσότερα νέα! 

Πηγή: dotesports.com

Comments

Scroll To Top