Μειώνεται η πίεση του Jungle στο Early Game

1 έτος πριν.

Ποιο το σχέδιο της Riot.

Με άμεσο τρόπο φαίνεται να απαντά η Riot στα παράπονα του Community για το Jungle στο patch 8.10. Σύμφωνα με την εταιρεία, οι Junglers όντως μπορούν να πιέσουν πολύ τα υπόλοιπα lanes, σε σημείο που αποτελεί πρόβλημα. Η λύση απλή, αλλάζουμε τη ζούγκλα!

Η ακριβής λίστα είναι για την ώρα άγνωστη, παρ’ όλα αυτά η Riot έχει κάνει γνωστό τον άξονα στον οποίο θα κινηθεί. Συγκεκριμένα, θέλει να πιέσει τους Junglers στο να αφιερώσουν περισσότερη ώρα στο farming και στην αλληλεπίδραση με την αντίπαλη ζούγκλα. Έτσι λοιπόν, αν θέλουν να είναι ενεργοί στα lanes, θα πρέπει να ρισκάρουν να μείνουν πίσω ενάντια σε έναν Jungler που farmάρει περισσότερο.

Η απόφαση αυτή έχει διχάσει λίγο το community μιας που αρκετοί (κυρίως Jungler mains) θεωρούν πως το meta θα ευνοεί farm-heavy Junglers και όσοι είχαν μάθει στο να είναι ενεργοί στα Lanes θα πρέπει να αλλάξουν συνήθειες. 

Καλό θα ήταν να περιμένουμε την ακριβή λίστα των αλλαγών έτσι ώστε να έχουμε την πλήρη εικόνα της κατάστασης. Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι στο CowboyTV για περισσότερα νέα!

Πηγή: www.dbltap.com

Comments

Scroll To Top