Αλλάζει το Essence Reaver και το Runic Echoes

1 έτος πριν.

Mana items για πολύ damage!

Μια για πάντα φαίνεται να αλλάζουν δύο από τα αγαπημένα items είτε ορισμένων Junglers είτε ορισμένων Bot laners στο επόμενο patch. Ο λόγος φυσικά για τα Runic Echoes και Essence Reaver τα οποία κάνουν στροφή και γίνονται βαριά mana items για Champions που θέλουν να περάσουν πολύ damage!

Τα νέα αυτά items θα έρθουν να ολοκληρώσουν ορισμένα κενά σε διάφορα builds. Ειδικά το Runic Echoes θα λύσει μερικά από τα mana problems που ορισμένοι AP Jugnlers αντιμετωπίζουν. Επιπλέον, με τις αλλαγές που βλέπουμε να έρχονται στο Jungle δεν αποκλείεται να δούμε το meta να αλλάζει και ίσως η αλλαγή αυτή κατευθύνει πολλούς παίχτες στο να δοκιμάσουν τέτοιους ήρωες.

Το Reaver ομοίως έρχεται σε μία πολύ περίεργη περίοδο για τα ADCs. Πολλά είδαν τα stats τους να αλλάζουν και έτσι δεν αποκλείεται να δημιουργηθεί χώρος για νέα tests στα οποία αναμφίβολα, συστατικό θα είναι το νέα Essence Reaver!

Οι αλλαγές αυτές αναμένονται στους Live Servers με το patch 8.10. Είναι πολύ πιθανό να διαφέρουν από τις τελικές μιας που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο PBE για testing. Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι στο CowboyTV για περισσότερα νέα!

Πηγή: dotesports.com

Comments

Scroll To Top