Απενεργοποιήθηκε η δυνατότητα trading στο PUBG

1 έτος πριν.

Άρχισαν και αυτά τα προβλήματα.

To Item trading ανάμεσα σε φίλους απενεργοποιήθηκε στο PlayerUnknown’s Battlegrounds, σε μια προσπάθεια να υπερνικήσει τις third-party πωλήσεις των skins.

H λειτουργία αυτή δημιουργήθηκε για να ανταλλάσσουν οι παίκτες skins μεταξύ τους, αλλά όπως και στο CS:GO, υπάρχουν αγορές που δεν σέβονται τις απαιτήσεις της εταιρείας. Με τα skins να είναι σχετικά περιορισμένα, όπως καταλαβαίνετε ο κόσμος θέλει να τα πάρει στα χέρια του με κάθε πιθανό τρόπο.

Έτσι, εμφανίστηκαν site που φαίνεται να πουλούν skins από το PUBG, για όσους θέλουν να πληρώσουν, συμπεριλαμβανομένων και ήδη υπαρχόντων σελίδων που απλά συμπεριέλαβαν και αυτόν τον τίτλο. Η PUBG Corp. λοιπόν αποφάσισε να βάλει τέλος σε όλα αυτά.

«Πρόσφατα, έχουμε δει μερικές περιπτώσεις παικτών που χρησιμοποιούν τη λειτουργία προσωπικών συναλλαγών για την πώληση αντικειμένων που χρησιμοποιούν third-party sites. Αυτή είναι ουσιαστικά μια κατάχρηση του συστήματος. Για να αποφευχθεί αυτό, διακόπτουμε προσωρινά τις προσωπικές συναλλαγές ενώ ψάχνουμε για μια καλύτερη λύση. Μόλις βρούμε έναν τρόπο αποφυγής της κατάχρησης, ο περιορισμός θα αρθεί. «

Σύμφωνα με το pubgshowcase.com, το πιο πολύτιμο skin στην αγορά είναι το shark bite skin για το kar98 sniper rifle, που κοστίζει $148.90 στο OPSkins, αν και πλέον έχουν αφαιρεθεί όλα τα αντικείμενα από το εν λόγω site, λόγω του ban.

Φυσικά το πρόβλημα δεν έχει φτάσει στα επίπεδα του CS:GO αλλά σίγουρα και μόνο η ύπαρξή του αποτελεί πρόβλημα. 

Πηγή: steamcommunity.com

Comments

Scroll To Top