Ερυθρός σταυρός και eSports ενάντια στην απομόνωση

1 έτος πριν.

Δράση «Beat Loneliness»!

Με μία αρκετά συγκινητική και περίεργη δράση θέλει να ρίξει λίγο φως στην απομόνωση και την μοναξιά που βιώνουν ορισμένα άτομα ο Ερυθρός Σταυρός. Στην προσπάθεια αυτή θα έχει στο πλευρό του eSports ομάδες της Αυστραλίας!

H απομόνωση, κοινωνική και μη, αφορά όλους μας και επηρεάζει σημαντική μερίδα του πληθυσμού. Στην Αυστραλία ειδικά, έχει παρατηρηθεί ότι οι άντρες έχουν πολύ λιγότερες κοινωνικές αλληλεπιδράσεις κατά μέσο όρο στη μέρα τους απ’ ότι οι γυναίκες. Αυτό είναι ένα φαινόμενο που παρατηρείται σε όλο τον κόσμο με πιο πρόσφατες μελέτες στην Μεγάλη Βρετανία να καταλήγουν σε όμοια συμπεράσματα.

Ο Ερυθρός Σταυρός καλεί όλες τις ομάδες να αλλάξουν το όνομά τους σε «Loneliness». Με αυτό τον τρόπο, κάθε φορά που ένα παιχνίδι τελειώνει η «Loneliness», δηλαδή «απομόνωση» θα κατατροπώνεται. «Beat Loneliness» με λίγα λόγια είναι το μότο της όλης δράσης.

Ο χώρος των eSports όπως και ο χώρος των υπόλοιπων Sports βοηθάει ανθρώπους με κοινά ενδιαφέροντα να έρθουν πιο κοντά. Έτσι λοιπόν, στην ψηφιακή εποχή που ζούμε, μπορούμε εύκολα να γνωρίσουμε νέα άτομα τα οποία να μας κάνουν να νιώθουμε λιγότερο «μόνοι». Καιρός να φύγει επιτέλους το στίγμα της «κοινωνικής απομόνωσης» που θεωρητικά προκαλεί η ενασχόληση με τα video games και τα eSports. Ήρθε η ώρα μέσα από αυτή τη δράση να δουν όλοι το χώρο από άλλη οπτική γωνιά!

Μείνετε συντονισμένοι στο CowboyTV για περισσότερα νέα!

Πηγή: dotesports.com

Comments

Scroll To Top